Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αποκαλύπτει στη Ζέτα ότι η γυναίκα που αγαπά είναι νεκρή

Media

Στο «Αυτή η νύχτα μένει» οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές. Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha που θα προβληθεί στις 22:40, ο Χρήστος παρεμβαίνει στη σύλληψη της Βάσως προκαλώντας την οργή του Στέλιου, ο Τάσος δίνει στη Μαρία το δαχτυλίδι που τόσο περίμενε, ο Αλέξανδρος ζητά απαντήσεις από τον παπά Ντανίλο για το θάνατο της Μαρίνας, η Διαμάντω τσακώνεται με τη Νίτσα και ο Στρατής αποκαλύπτει στη Ζέτα ότι η γυναίκα που αγαπά είναι νεκρή.

 

Δείτε το τρέιλερ 

 

 

Διαβάστε την περίληψη του επεισοδίου

Η αποκάλυψη της Φωτεινής οδηγεί τον Αλέξανδρο στο δρόμο της φυγής της Μαρίνας. Ο π. Δανιήλ θυμάται αλλά πάντα σωπαίνει. Η απόφαση της Νίτσας για το Νικολάκη καταλήγει άσχημα, προκαλώντας την οργή της Διαμάντως. Η Βάσω βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης Χρήστου και Στέλιου και η απελπισμένη Αγλαΐα κυριολεκτικά μαζεύει τα σπασμένα. Η Ζέτα αρνείται να παραιτηθεί από τον έρωτα της για το Στρατή, μα η επιμονή της προκαλεί το ξέσπασμα του και τη φέρνει μπροστά στην οδυνηρή κρυμμένη αλήθεια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς η αμείλικτη Φωτεινή απαιτεί ανοιχτά απαντήσεις.

 

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής.
Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...