Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Δανάη Μπάρκα: Θετική στον κορωνοϊό

Media

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» δεν εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής σήμερα, αλλά βγήκε στον αέρα σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype.

Όπως ανέφερε, αν και τα πρώτα διαγνωστικά τεστ βγήκαν αρνητικά, αυτό που έκανε σήμερα, έδειξε ότι νοσεί. Το θετικό τεστ έρχεται λίγες ημέρες, μετά το ταξίδι της στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

«Πέρασα πολύ ωραία στην Μύκονο και δεν θέλω να το κακολογίσω το νησί. Είναι κάτι που υπάρχει παντού σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στην Μύκονο»,  είπε αρχικά.

«Χθες έκανα δύο τεστ και βγήκαν αρνητικά, αλλά σήμερα το πρωί έκανα ξανά και βγήκε θετικό. Πρέπει να προσέχουμε όσοι ερχόμαστε σε επαφή με μεγάλους ανθρώπους, να ελέγχουμε τον εαυτό μας, πριν δούμε ανθρώπους, που μπορεί να κινδυνεύουν. Εγώ ήθελα να δω τη γιαγιά μου, γι' αυτό έκανα τεστ. Ας έχουμε τον νου μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για να συμπληρωθεί η ομάδα της εκπομπής, τη θέση της στο στούντιο πήρε ο Κώστας Τσουρός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο «Καρφί»: Τον απειλεί μόνο το ΠΑΣΟΚ

Μη χάσετε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Η ΔΕ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27-04-2024)

Οι αναμετρήσεις για τα πλέι άουτ της Super League, οι αγώνες της Basket League, τα παιχνίδια των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στη Μαδρίτη, oι κατατακτήριες δοκιμές στο Moto GP και τα ματς ...

Φόρτωση άρθρων...