Παρασκευή
19 Αυγούστου 2022

Δείτε την Τρίτη 24/5 στις 21:00 στο 86ο Επεισόδιο του MasterChef 2022

Media

Μετά την αποχώρηση του Χριστόφορου Κατσιάνα, η τελική πεντάδα του MasterChef 2022 είναι πια γεγονός!

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας, διεκδικούν μια θέση στην τελική τετράδα του διαγωνισμού, αφού η Καλλιόπη Μπεζαντέ έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της και περιμένει τους τρεις συμπαίκτες της, που θα την ακολουθήσουν.

Μετά τη δοκιμασία του Mystery Box και την αναδρομή στις πρώτες μαγειρικές τους αναμνήσεις, ακολουθεί δοκιμασία Tεστ Δημιουργικότητας και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν, αυτή τη φορά, στην πρώτη μαγειρική ανάμνηση, που έχουν από τον διαγωνισμό.  Οι επίδοξοι μάγειρες καλούνται να συστηθούν εκ νέου και να παρουσιάσουν το πρώτο πιάτο, που έφτιαξαν στην audition τους, αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη εκτέλεση.

Αυτή τη φορά οι τρεις chef κριτές δεν αναζητούν τον νικητή της δοκιμασίας, αλλά εκείνον ή εκείνη με την πιο αδύναμη προσπάθεια, που, δυστυχώς, θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό στο τέλος της ημέρας.

Σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, όλοι έχουν αποδείξει ότι έφτασαν επάξια ως εδώ και κανείς δεν θέλει το όνειρο του φετινού τελικού να κάνει «φτερά». Τα περιθώρια για αστοχίες και λάθη έχουν πια εξαλειφθεί και οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους για να καταφέρουν να προκριθούν στην τελική τετράδα. 

Στο τέλος της δοκιμασίας, μια μεγάλη ανατροπή θα αποδείξει, για ακόμα μια φορά, πως στο MasterChef 2022 κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις με βεβαιότητα και μια κακή μαγειρική στιγμή μπορεί να αποβεί «μοιραία» στον διαγωνισμό. 

 

ΜΑΣΤΕΡ

 

μαστερ

 

 

 

 

MasterChef 2022

Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 21:00
 
Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;
Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;  
Ποιος θα γευθεί τη νίκη;
Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Μόνο ένας θα αναδειχθεί MasterChef 2022!

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση! 

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας 
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης 
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας 
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας 
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας 
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής 
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

#MasterChefGR       
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στα «Παραπολιτικά»: Εποπτεία τέλος…

Με τίτλο: «Εποπτεία τέλος…» κυκλοφορούν αύριο, Σάββατο 20 Αυγούστου, τα «Παραπολιτικά». Πώς η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, επιτέλους Η πρωθυπουργική ομιλία στα εγκαίνια της ΔΕΘ – Τ...

Στην «Axianews»: «To Comeback των τραπεζών»

Με τίτλο: «To Comeback των τραπεζών» κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο 20 Αυγούστου η «Axianews». Η αντίδραση της ΔΕΗ, το deal της Τέρνα Ενεργειακής και η κυριαρχία Μότορ Όιλ και ΕΛ...