Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Δέσποινα Βανδή: Φτιάχνει τσουρέκια με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη (video)

Η Δέσποινα Βανδή προετοιμάζεται για το Πάσχα, μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, όπως φαίνεται στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στο TikTok.

Στο βίντεο που ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, εμφανίζονται οι δυο τους στην κουζίνα του σπιτιού τους μαζί με φιλικά τους πρόσωπα, να φτιάχνουν πασχαλινά τσουρέκια.

Η τραγουδίστρια απαθανάτισε τόσο την κόρη της, όσο και τις φίλες της, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης μίας συνταγής για τσουρέκια. «Λοιπόν κάνουμε τσουρέκια σήμερα και ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί σε αυτό το σπίτι» ακούγεται να λέει στην αρχή του κλιπ.

Τόσο η Μελίνα Νικολαΐδη όσο και οι φίλες της, δεν δείχνουν να γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν, γεγονός που τις έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια. Στο τέλος, φαίνεται πως τα καταφέρνουν με τη ζύμη και η Δέσποινα Βανδή αναλαμβάνει να ζυμώσει και μετά να πλέξει το τσουρέκι.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

@desp1navandiofficial

Αντε και καλο μας Πασχα!!!

♬ πρωτότυπος ήχος - Despina Vandi Official

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Μαρίνα Σάττι και το Eurojackpot στο πάρτι της ελληνικής αποστολής - Τραγούδησε πρώτη φορά live το «Ζάρι» και το κοινό την αποθέωσε

Το δωδεκάρι τους στη Μαρίνα Σάττι έδωσαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν, χθες, στο πάρτι που πραγματοποίησαν η ΕΡΤ και η ελληνική αποστολή στο Shamone, εν όψει του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τ...

Φόρτωση άρθρων...