Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Δέσποινα Βανδή για την κόρη της, Μελίνα: «Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή» (photos)

Media

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και φυσικά, η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Η 93η τελετή αποφοίτησης των μαθητών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και σαν περήφανη μητέρα, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα για την κόρη της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαζί με τη Δέσποινα Βανδή βρέθηκε και ο νονός της 18χρονης και καλός φίλος της μητέρας της, ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης. Η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε με έπαινο μουσικής και έχει στα σχέδιά της να σπουδάσει υποκριτκή στο Λονδίνο.

Σε ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram, έγραψε για την κόρη της: «Και τώρα μωρό μου αφεσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσυ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφεσου στις στιγμές σου, κυνηγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπαω μωρό μου».

Δείτε φωτογραφίες:

 

VANDI

 

VANDI

 

VANDI

 

VANDI

 

VANDI

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28-04-2024)

Οι αγώνες για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με κορυφαίο το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η δράση στο Moto GP και τα ματς ποδοσφαίρου από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (01-05-2024)

Ο ημιτελικός Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν για το UEFA Champions League ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 16:00 Novas...

Φόρτωση άρθρων...