Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Στα «Παραπολιτικά»: Αποκλειστική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Εκτάκτως αύριο, Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία, πολλές αποκλειστικότητες, αλλά και με αποκαλυπτικά θέματα και ρεπορτάζ!

Διαβάστε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ “Π”

Νέα δομή, νέα πρόσωπα στη νέα κυβέρνηση

Ο Πρωθυπουργός, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει

 • Έρχονται νέες μειώσεις φόρων την επόμενη τετραετία
 • Στο Δικαστήριο της Χάγης με την Τουρκία θα πάμε μόνο για την οριοθέτηση των θαλλάσιων ζωνών στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο
 • Θα επαναξιολογηθεί το ζήτημα εκλογής των ευρωβουλευτών μετά τις εθνικές εκλογές
 • Η επιλογή των υποψηφίων μας στις εκλογές έχει γίνει με μεγάλη προσοχή, ώστε να μην έχουμε φαινόμενα που μας προσβάλλουν όλους
 • Δεν πιστεύω λέξη από αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας, ότι δεν θα επιχειρήσει να φτιάξει “κυβέρνηση των ηττημένων”

Αποκαλύψεις Νο 2 από την απολυμένη της Πάρου

“Ο Γιάννης Ραγκούσης ερχόταν στο ξενοδοχείο και μιλούσε με όλους”

Διαβάστε στα «Παραπολιτικά»

Ο Κυριάκος στα Χανιά

Ανοιχτή συγκέντρωση, γεμάτη συμβολισμούς, προς την αυτοδυναμία

Παρασκήνιο

Στο Μέγαρο Μαξίμου τη Μεγάλη Τετάρτη ο Τζορτζ Τσούνης

Εκλογές 2023

Η “ακτινογραφία” των υποψήφιων βουλευτών της Ν.Δ.

Μπλόκο στον Κασιδιάρη

Ολο το παρασκήνιο της νέας ρύθμισης

Εντι Ζεμενίδης

“Η Ελλάδα ηγείται μιας ιστορικής εξέλιξης στην Ανατολική Μεσόγειο”

Κουμουνδούρου

Οι αμφισβητίες του Τσίπρα έχουν ονοματεπώνυμο…

...Και μετωπική στην Κρήτη με το ΠΑΣΟΚ

Από τα “Π”

Ενα οδοιπορικό στη γενέτειρα του Καραμανλή

Σήμερα στην Αθήνα

Τι σπίτι αγοράζεις με 150.000 ευρώ

Διαβάστε στα «Παραπολιτικά»

Εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή 14.04, αποκλειστικά με την εφημερίδα Παραπολιτικά, 5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα τριήμερο πακέτο διακοπών για 2 άτομα!

5 ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ CAR 'N MOTION!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Από αυτό το Σάββατο 08.04, αποκλειστικά με την εφημερίδα Παραπολιτικά, 5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα τριήμερο πακέτο διακοπών για 2 άτομα! Βρείτε το τυχερό κουπόνι μέσα στην εφημερίδα και απολαύστε ένα ονειρεμένο τριήμερο, ταξίδι διακοπών, το οποίο περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και με δυνατότητα δωρεάν ενοικίασης αυτοκινήτου, σε όποιον προορισμό από τους παρακάτω επιθυμείτε:

Πήλιο, Ορεινή Κορινθία, Λίμνη Πλαστήρα, Γύθειο, Ερέτρια, Καλαμάτα, Ορεινή Αρκαδία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η έγκαιρη προσκόμιση του παρόντος κουπονιού στην Car 'N Motion είναι απαραίτητη για να κερδίσετε το ταξίδι. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Car 'N Motion (κ. Οδυσσέας Κούτας τηλ. 210 2208297 ή στο reservation@carnmotion.gr Δευτέρα - Παρασκευή 08.00 - 22.00)

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΥΧΕΡΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

 1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους. Εφόσον ο νικητής επιθυμεί, για να πάρει ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο θα πρέπει ο δηλωμένος και πραγματικός οδηγός του να είναι 23 ετών και κάτοχος νόμιμης άδειας οδήγησης τουλάχιστον προ ενός (1) έτους, διαφορετικά δεν δικαιούται στην παραχώρηση οχήματος.
 2. Κάθε εβδομάδα και για 4 εβδομάδες, αρχής γενόμενης από το φύλλο της 08-04-2023 της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ανά κυκλοφορία θα έχουν εντεθεί στα φύλλα της εφημερίδας, τυχαίως, πέντε (5) πρωτότυπα-γνήσια τυχερά κουπόνια.
 3. Κάθε πρωτότυπο-γνήσιο τυχερό κουπόνι θα φέρει έναν μοναδικό κωδικό, διαφορετικό κάθε εβδομάδα για τις 4 εβδομάδες που ισχύει η προωθητική ενέργεια, ο φορέας-αναγνώστης του οποίου θα κερδίζει από 1 πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει ένα τριήμερο για 2 άτομα (2 διανυκτερεύσεις) με πρωινό και αυτοκίνητο, διαλέγοντας από τους παρακάτω προορισμούς: Ορεινή Κορινθία, Λίμνη Πλαστήρα, Γύθειο, Ερέτρια, Καλαμάτα, Ορεινή Αρκαδία, Πήλιο.
 4. Το πρωτότυπο κουπόνι θα πρέπει να παραδοθεί στα γραφεία της Car n Motion (Αιγιαλείας 30, 1ος όροφος, Μαρούσι ΤΚ 15125, τηλ. 210 2208297, Υπόψιν κ. Οδυσσέα Κούτα), ΜΟΝΟ είτε αυτοπροσώπως από τον τυχερό αναγνώστη, είτε με courier, απαραιτήτως μέχρι την επόμενη Παρασκευή από την κυκλοφορία της εφημερίδας που το βρήκε και έως ώρα 17.00. Σε περίπτωση αποστολής του κουπονιού με courier, ο φάκελος θα πρέπει να περιέχει το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας του δικαιούχου αναγνώστη. Την ευθύνη της τυχόν απώλειάς του φέρει αποκλειστικά και μόνο ο αναγνώστης.
 5. Η εντός της ανωτέρω αναφερθείσας προθεσμίας παράδοση του πρωτότυπου κουπονιού στην Car 'N Motion είναι απαραίτητες για να ισχύσει η προσφορά. Φωτοτυπία, ψηφιακό αρχείο, ή οποιδήποτε άλλου είδους κουπόνι πλην του τυπωμένου πρωτότυπου ΔΕΝ γίνονται δεκτά και ΔΕΝ ισχύει η προσφορά.
 6. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
 7. Η εξαργύρωση του κουπονιού και πραγματοποίηση του ταξιδιωτικού πακέτου μπορεί να γίνει έως και την 30/11/2023, εκτός Πάσχα 2023, Ιουλίου και Αυγούστου πάντα βάση διαθεσιμότητας. Τα πακέτα ΔΕΝ μπορούν να μεταβιβαστούν και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Το αυτοκίνητο είναι κατηγορίας Α και μπορεί να το παραλάβει ο Νικητής από όποιο σημείο έχουν διαθεσιμότητα στην Ελλάδα ο Χορηγός. Αν κάποιος θέλει να αναβαθμίσει το αυτοκίνητο σε μεγαλύτερο ή το δωμάτιο για παιδιά κλπ, ή περισσότερες ημέρες, μπορεί πληρώνοντας το επιπλέον κόστος και δεν επιτρέπεται να συνδυαστεί με άλλη τυχόν προσφορά.
 8. Για την ισχύ του κουπονιού, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία: Car 'N Motion (στο 210 2208297 Υπόψιν κ Οδυσσέα Κούτα ή στο reservation@carnmotion.gr Δευτέρα - Παρασκευή 08.00 - 22.00)
 9. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «CAR 'N MOTION CAR RENTAL & INSURANCE CONSULTING ΑΕ», που εδρεύει στην Χαλκίδα, με ΑΦΜ 98084887, ΔΟΥ Χαλκίδας.
 10. Η εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού ή σε περίπτωση αδυναμίας καρπώσεως της προσφοράς, εξ’οιουδήποτε λόγου και αιτίας.
 11. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
 12. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας εκτύπωσης του τυχερού κουπονιού.
 13. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων

 Μαζί,

Τα Παραπολιτικά σάς προσφέρουν το βιβλιαράκι «Ο Επιτάφιος Θρήνος», με τα εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής

Ένα εύχρηστο και πρακτικό βιβλιαράκι που περιλαμβάνει τα εγκώμια που ψάλλονται το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Ακόμα

Νέα μεγάλη εκδοτική προσφορά: Η «Βιβλιοθήκη Αρχαίας Ελλάδας», εκτάκτως την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου, αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά
Αποκτήστε τα αριστουργήματα των κορυφαίων παγκοσμίων προσωπικοτήτων όλων των εποχών, που θεωρούνται τόσο η βάση της ελληνικής παιδείας και του πολιτισμού, όσο και τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η παγκόσμια λογοτεχνία και ο δυτικός πολιτισμός. Είναι έργα διαχρονικά, που αν και γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια, εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και έχουν ενσωματωθεί στο εκπαιδευτικό σύστημα των περισσότερων εθνών.
Τα έργα περιέχουν μόνο τη νεοελληνική μετάφραση και συνοδεύονται από έναν ιδιαίτερα εύληπτο σχολιασμό, έτσι ώστε ο αναγνώστης να κατανοεί πλήρως το πνεύμα της τότε εποχής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Survivor 2024: «Θα σου δώσω χαστούκι»! Άγριος καβγάς Περπατάρη-Χρυσαειδή μετά τις κρυφές συναντήσεις

Ο Γιάννης Περπατάρης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή έρχονται σε απίστευτη κόντρα κατά τη διάρκεια του ματς και εκεί που τους βλέπαμε να φεύγουν κρυφά και να συναντιούνται τα βράδια, με ...

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την απώλεια του αδερφού του

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον θάνατο του αδερφού του, Παντελή που πέθανε στα 28 του χρόνια ...

Φόρτωση άρθρων...