Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Super Κική: «Ο πρώην σύντροφός της δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί»

Δείτε σε βίντεο όσα σχολίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την εγκυμοσύνη της Instagrammer και το παρασκήνιο πίσω από τον χωρισμό της

Media
Tags: superkiki

Μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram η Super Κική, αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη λεζάντα της δημοσίευσης της, πρόκειται να μεγαλώσει το μωρό της μόνη της, καθώς με τον πατέρα του παιδιού της, έχουν αποφασίσει να τραβήξουν πλέον χωριστούς δρόμους.

Για το συγκεκριμένο θέμα, μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού, της Ελληνίδας Instagrammer.

«Με το παιδί αυτό η Super Κική, ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα, της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί. Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν. Ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε, ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί και από τη στιγμή που η Super Κική είχε άλλη άποψη, αποφάσισε να απομακρυνθεί. Το παιδί μπορεί να φρίκαρε», ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...