Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον γιο του: «Δεν θα το πίστευα ότι μπορεί να σου αλλάξει κάτι τόσο πολύ τη ζωή»

Media

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα απολαμβάνει στιγμές με τον γιο του, ο οποίος ήρθε στη ζωή την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο εξέφρασε τα συναισθήματα του μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού με την Ιωάννα Τούνη.

Ο instagrammer, ο οποίος τις τελευταίες ώρες παρουσιάζει με κάθε ευκαιρία, όσα βιώνει δίπλα στην Ιωάννα Τούνη και το μωρό τους, γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους, πως η ζωή του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Με βίντεο που ανέβασε στα stories του Instagram ο ίδιος μίλησε για τις πρώτες ώρες, μετά τη γέννηση του γιου του.

«Προφανώς και δεν έχουμε ξυπνήσει τώρα, έχουμε ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς. Βγήκα για να κάνω κάποιες δουλειές. Παιδιά δεν θα το πίστευα ποτέ ότι μπορεί να σου αλλάξει κάτι τόσο πολύ τη ζωή. Και σίγουρα όλες οι καλημέρες από εδώ και πέρα θα είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με αυτό που ζούσα πριν. Τι να σας πω δε ξέρω, καλημέρα σας εύχομαι παιδιά» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
 

Δείτε το βίντεο 
 

 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην πρώτη του δημοσίευση μετά τη γέννηση του γιου του, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους, για τις ευχές που έχει λάβει. 

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τα πατουσάκια του μωρού και έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή».

 

mvro

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Survivor: Επεισόδιο ανάμεσα σε Σταυρούλα και Δαλάκα - «Σε μένα να προσέχεις πώς μιλάς»

Στο Survivor οι σχέσεις ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται να είναι πιο τεταμένες από ποτέ και απόδειξη αυτού, είναι το ξέσπασμα της μιας για την άλλη...

Οι Unboxholics στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV

Λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας τους «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», οι Unboxholics φιλοξενούνται απόψε στις 20.00 (Παρασκευή 26/4, COSMOTE CINEMA 1HD & Youtube κανάλι της COSMOTE...

Φόρτωση άρθρων...