Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Δούκισσα Νομικού: Έγινε 37 χρονών - Η έκπληξη που της έκαναν για τα γενέθλιά της (photos&video)

Media

Τα 37α γενέθλιά της γιόρτασε η Δούκισσα Νομικού στις 7 Νοεμβρίου και μέσω social media, η ίδια προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση.

Στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, το μοντέλο δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει χαμογελαστή και κρατά ένα μεγάλο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα. Η ανάρτησή της απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια με ευχές για τα γενέθλιά της.

 

Οι φωτογραφίες της
 

 

Μια μέρα μετά, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους ακολούθους της και ένα βίντεο από την έκπληξη που της έκαναν, κατά την επίσκεψή της σε ίδρυμα προστασίας παιδιών και νέων με αναπτυξιακές διαταραχές.

«Έτσι πέρασα τη μέρα των γενεθλίων μου. Η αλληλεγγύη, η φροντίδα, το νοιάξιμο, η ενσυναίσθηση, η επαφή, η Ανθρωπιά δεν κοστίζουν τίποτα. Αλλά η αξία τους είναι ανεκτίμητη» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Δούκισσα Νομικού.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαλλιοτραβήγματα στην Ελληνική showbiz - Ψινάκης εναντίον Συνατσάκη: Πρόστυχο αυτό που έκανε, με είπε βιαστή - Η απάντησή της

Ένταση επικράτησε στο χθεσινό J2US, όταν ο Hλίας Ψινάκης εμφανίστηκε ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή, καθώς η τραγουδίστρια κάνει περιοδεία στην Αυστραλία. Αμέσως μ...

Φόρτωση άρθρων...