Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Έλενα Ασημακοπούλου: Γυρίζει σελίδα μετά τον χωρισμό από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στις αρχές Ιουλίου ο χωρισμός της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσαν ότι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 12 χρόνια γάμου, ξαφνιάζοντας άπαντες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια οι δυο τους αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους, τα οποία τον περασμένο Οκτώβριο τους οδήγησαν στο να πάρουν τις αποστάσεις τους. Από το φθινόπωρο δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι που κάποτε στέγαζε την ευτυχία τους, στον Άγιο Στέφανο.

 

ελενα

 

Η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν πάντα στο πλευρό της οικογένειάς της

Όταν ο Μπρούνο Τσιρίλο το 2015 «κρέμασε τα παπούτσια του», ολοκληρώνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα, έπεσε ψυχολογικά. Η ηθοποιός ήταν εκεί για να τον στηρίξει και να τον βοηθήσει.

Μετά τη γέννηση της κόρης τους η ίδια αποσύρθηκε από την υποκριτική και έβαλε ως προτεραιότητα την μικρή Μαρία Ροζάρια και τον -πρώην πια- σύζυγό της.

Σήμερα, η 38χρονη επιθυμεί να κάνει μια νέα αρχή και να επιστρέψει στη δουλειά της.

Έτσι, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε να συμμετέχει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη». Πρόκειται για μια δραματική σειρά που θα έχει μυστήριο, ίντριγκα και πολλή εκδίκηση.

Την ανακοίνωση της επιστροφής της έκανε η ίδια μέσα από το Instagram της, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι το όνομα της ηρωίδας που θα υποδύεται είναι Ρένα.  Σε συνεντεύξεις της πριν λίγο καιρό είχε παραδεχτεί ότι η τηλεόραση της έχει λείψει.

Δείτε την ανάρτηση της

 

ελενα

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Survivor: Σε δύσκολη κατάσταση ο Τζέιμς στο αποψινό επεισόδιο - Τι του ανακοίνωσε η παραγωγή

Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor προβλήθηκε και είναι επικεντρωμένο στον Τζέιμς Καφετζή. Η παραγωγή μεταφέρει κάποια νέα στον παίκτη της μπλε ομάδας, που θα του φέρο...

MasterChef: Οι κριτές άφησαν άφωνους τους διαγωνιζόμενους -«Βγάλτε τα διακριτικά σας, μπριγάδες τέλος»

«Σας καλωσορίζουμε για δεύτερη φορά φέτος σε μία εβδομάδα-θρίλερ στο MasterChef» είπε στους διαγωνιζόμενους ο Σωτήρης Κοντιζάς. Σε μία ανακοίνωση-βόμβα προχώρησαν οι τρεις κριτέ...

Φόρτωση άρθρων...