Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ελένη Κοκκίδου: Μιλά για τον θάνατο της «Βουλίτσας» από τη «Μουρμούρα» - «Κι εγώ συγκινήθηκα»

Η Ελένη Κοκκίδου αποχώρησε από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με ένα πολύ συγκινητικο φινάλε και τη «Βουλίτσα» να πεθαίνει την ώρα που πνίγηκε από ψαροκόκκαλο.

Σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή «Alpha Τώρα» η ηθοποιός σχολίασε τον «θρήνο» του Twitter για το τέλος της ηρωίδας που υποδυοταν επί μία δεκαετία.

«Ήταν ο συνδυασμός της εικονας του γεγονότος και της ψυχής της Βούλας μέσα από το τραγούδι, το οποιο αν δεν υπήρχε δεν θα ήταν τόσο συγκινητική η σκηνή. Τώρα που το ακούω είναι φορτισμένο από την ίδια τη σκηνή, τον αποχαιρετισμό στον άντρα μου. Και εγώ συγκινήθηκα».

 

Δείτε το βίντεο 

 

 

 

 «Είναι σαν να αποχαιρετάς έναν πολύ αγαπημένο σου, σαν να πάει να ζήσει κάπου αλλού. Ουτως ή άλλως έτσι τους βιώνουμε τους θανάτους, εγώ τουλάχιστον έτσι τους βιώνω» πρόσθεσε.

Για το αν ο ρόλος αυτός την περιόρισε ποτέ, η Ελένη Κοκκίδου απάντησε: «Ποτέ, ίσα ίσα μου έδωσε χαρές μέσα από τον τρόπο που έψαχνε τη ζωή, όλα τα καινούργια πράγματα. Ανακάλυψα πραγματα και για μένα. Είναι ζηλευτός άνθρωπος η Βούλα και τυχερός άνθρωπος που είχε αυτόν τον άντρα. Είχαν μία ζηλευτή σχέση».

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στα «Παραπολιτικά»: Αποκαλυπτικό γκάλοπ της GPO - Η Ν.Δ. υπερδιπλασιάζει τη διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αύριο, Σάββατο 17 Μαΐου, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία, πολλές αποκλειστικότητες, αλλά και με αποκαλυπτικά θέματα και ρ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/05/2024)

Αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 03:30 COSMOTE SPORT 4 HD Ιν...

ANIMALL: Το νέο εξειδικευμένο περιοδικό για τους σκύλους και τις γάτες το Σάββατο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυκλοφορεί αύριο Σάββατο 18 Μαΐου το πλέον εξειδικευμένο περιοδικό για τους πολυτιμότερους συντρόφους μας, σε πολυτελή έκδοση, μαζί με την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Το νέο περ...

Φόρτωση άρθρων...