Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Eurovision 2022: Το φιλί μεταξύ ανδρών που έβαλε «φωτιά» (video)

Media

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο β' ημιτελικός της Eurovision 2022, με την Ανδρομάχη να ανεβαίνει στη σκηνή με το «Ela» εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Μπορεί η νεαρή τραγουδίστρια να έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Από την άλλη, οι χώρες που εξασφάλισαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου είναι οι εξής: Βέλγιο, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Πολωνία, Φινλανδία, Εσθονία, Αυστραλία, Σουηδία, Ρουμανία και Σερβία.

Μία από τις εμφανίσεις που εντυπωσίασε το κοινό ήταν αυτή του Σαν Μαρίνο. Ο Achille Lauro με το τραγούδι «Stripper» σάρωσε στη σκηνή του Pala Olimpico, στο Τορίνο της Ιταλίας. Φωτιές, κλουβιά, καπνοί και ένας μηχανικός ταύρος συμπλήρωναν το σκηνικό.

Ο τραγουδιστής, που είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ιταλία, πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση και δεν σταματούσε να κινείται πάνω στη σκηνή, ακολουθώντας τους μουσικούς του. Μάλιστα, στη μέση του τραγουδιού ο Achille Lauro φίλησε στο στόμα έναν από τους κιθαρίστες. Το φιλί δεν πέρασε απαρατήρητο και καταχειροκροτήθηκε.

 

 

 

eurovision

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25-04-2024)

Το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Madrid Open κόντρα στην Βέκιτς ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις...

Φόρτωση άρθρων...