Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Eurovision: Με ύμνο στην Ειρήνη η έναρξη του διαγωνισμού – Το τραγούδι των Beatles που συγκίνησε

Media

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ξεκίνησε ο φετινός τελικός του διαγωνισμού της Eurovision.

Οι ιταλοί διοργανωτές επέλεξαν να χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό μια συγκινητική στιγμή με ένα τραγούδι ύμνο στην Ειρήνη.

Σχολιάζοντας μουσικά τον πόλεμο στην Ουκρανία πάνω από 1000 μουσικοί τραγούδησαν το θρυλικό τραγούδι των Beatles «Give peace a chance».

Το Pala Olympico στο Τορίνο… σείστηκε με το που έδωσαν οι τρεις παρουσιαστές της βραδιάς το πράσινο φως για την έναρξη της βραδιάς κατά την οποία θα παρακολουθήσουμε 25 τραγούδια, 10 που πέρασαν από τον πρώτο ημιτελικό, 10 από τον δεύτερο και τις Big 5 (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία).

Η σκηνή της Eurovision 2022 που σχεδιάστηκε από τη Francesca Montinaro και ονομάζεται «The Sun Within», συμβολίζοντας την Ιταλία: Πολύς ήλιος, κήπος και καταρράκτες νερού από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο γέμισε με χρώμα και φως και δόθηκε το έναυσμα για την έναρξη ενός λαμπερού σόου που όμοιό του δεν είχαμε ξαναδεί στους προηγούμενους δύο ημιτελικούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19-04-2024)

Η μεγάλη μάχη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στην Ναντ για τα ημιτελικά του UEFA Youth League, ο αγώνας του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι για το TOP-6 της Basket League και η...

Φόρτωση άρθρων...