Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Φαίη Σκορδά: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τη μεταγραφή της

Media

H Φαίη Σκορδά ανήκει από χθες και επίσημα στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Ο τηλεοπτικός σταθμός προέβη σε επίσημη ανακοίνωση για την συνεργασία τους.

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της. Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά», ανέφερε η ανακοίνωση.

 

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

 

Η παρουσιάστρια μετά την ανακοίνωση του σταθμού, έκανε repost από μόνη της την ανάρτηση του σταθμού.

 

 

fai

 

Η τελευταία της μέρα στο Πρωινό

«Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω…», ήταν μερικά από τα τελευταία λόγια της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για τα εννιά με δέκα χρόνια που ήταν στο κανάλι και τη στήριξη που είχε μέχρι την τελευταία στιγμή. Συγκινημένη στο φινάλε και με βουρκωμένα μάτια είπε: «Μέσα σε ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν.

Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι».

 

 

Η πορεία της στον ΑΝΤ1

Η συνεργασία της Φαίης Σκορδά με τον όμιλο ΑΝΤ1 ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2004 με την είσοδό της στη Μακεδονία TV. Εκεί αναλαμβάνει την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού με την εκπομπή «Καλημέρα».

Η παρουσία της στην πρωινή ζώνη του σταθμού κράτησε για δύο τηλεοπτικές σεζόν, 2004-2006, με την ίδια να παρουσιάζει στο κοινό τα καλλιτεχνικά νέα της ημέρας, να φιλοξενεί στο πλατό της εκπομπής πρόσωπα του ΑΝΤ1 αλλά και πολλούς καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήμα. Μετά το 2006 πήγε και σε άλλα κανάλια.

Το καλοκαίρι του 2013 η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, πήραν μεταγραφή για τον ΑΝΤ1 και για τρεις τηλεοπτικές σεζόν, παρουσίαζαν «Το Πρωινό». Από το 2016 έως το 2021, η Φαίη Σκορδά είχε αναλάβει μόνη της την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής. Την περσινή σεζόν παρουσίασε και πάλι την εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λαιμός επικεφαλής του ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε «Παραπολιτικά», «Απογευματινή» και e-ota.gr

Ο όμιλος των Παραπολιτικών υποδέχεται στο δυναμικό του τον έμπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό. Με επιτυχημένη πολύχρονη προϋπηρεσία, αναλαμβάνει επικεφαλής του ρεπορτάζ της Τοπι...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25-04-2024)

Το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Madrid Open κόντρα στην Βέκιτς ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις...

Φόρτωση άρθρων...