Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη με την Αλκμήνη και τον Σωκράτη

Media

Η «Γη της ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:00 με ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο.

Στη δραματική σειρά του MEGA η φωτιά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Στεφανέα. Όλοι ξέρουν ποιος κρύβεται από πίσω, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν. Ωστόσο, ο Φίλιππος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον Κουράκο ότι υποψιάζεται τον Παναγιώτη για δολιοφθορά. Η Αθηνά καλεί στο σπίτι της τον Δημοσθένη και την Ασπασία θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη.

Ο Σωκράτης ζητά βοήθεια από ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για την Φανή Αναστασίου, τη μητέρα της Αγγελικής. Η Μυρτάλη συναντά στο εργαστήριο την Αλκμήνη με τον Σωκράτη και γίνεται έξαλλη. Τα αίματα ανάβουν και η Αλκμήνη δηλώνει παραίτηση. Η Ιουλία αρνείται για μία ακόμη φορά να προχωρήσει σε εξωσωματική και ο Γιώργης έρχεται σε πολύ δύσκολη και αμήχανη θέση.

Ο Μάνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ισίδωρο ότι ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και η αγωνία για την οικογένεια Βρεττάκου μεγαλώνει. O Λυκούργος πέφτει κάτω λιπόθυμος και όλοι στο σπίτι τρέχουν να τον βοηθήσουν.

 

Δείτε το τρέιλερ

 

 

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Guest: Αστέριος Πελτέκης

Special guest: Αποστόλης Τότσικας

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19-04-2024)

Η μεγάλη μάχη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στην Ναντ για τα ημιτελικά του UEFA Youth League, ο αγώνας του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι για το TOP-6 της Basket League και η...

Φόρτωση άρθρων...