Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Για τρίτη ημέρα απουσίασε η Αντωνοπούλου από τον Παπαδάκη - Τι ισχυρίστηκε ο παρουσιαστής (Video)

Media

Απούσα είναι τις τρεις τελευταίες ημέρες από την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ο λόγος όπως ειπώθηκε την πρώτη ημέρα από τον Γιώργο Παπαδάκη είναι ότι η η νεαρή συνεργάτης του “δάσκαλου” αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να έρθει στην εκπομπή.

Ωστόσο, η αλήθεια φαίνεται να είναι λίγο διαφορετική. Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Τρίτης και ενώ οι δυο τους βρίσκονταν ακόμα στο πλατό υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου με τον πρώτο να την επιπλήττει σε έντονο ύφος για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής ασχολείται με το τηλέφωνό της και στέλνει μηνύματα.

Οι φωνές του ακούγονταν μέχρι έξω. Το ύφος του ήταν τόσο έντονο με αποτέλεσμα η Μπάγια να ξεσπάσει σε κλάματα. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και πολλοί το αποδίδουν στην πτωτική πορεία που έχει φέτος η εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης.

Μετά από το περιστατικό αυτό, η νεαρή δηνοσιογράφος που όλο το καλοκαίρι ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εμπιστοσύνη που της έδειξε το κανάλι να αναλάβει την καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο έφυγε από το κανάλι σε κακό χάλι, ενώ δεν απαντούσε και στα τηλέφωνα. Την Τετάρτη το πρωί δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή και συνέχισε να μην απαντά στις επίμονες κλήσεις των υπευθύνων.

Ωστόσο, όσοι είχαν ακούσει τις φωνές της προηγούμενης μέρας δεν εξεπλάγησαν με την απουσία της.

Ωστόσο, σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους η συνεργάτιδά του λείπει από το πόστο της. Παρ' όλα αυτά, ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» δεν αποκάλυψε πότε και αν θα επιστρέψει στο πόσο της η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο.

Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site.

Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λαμία: Σταφυλόκοκκος βρέθηκε στα γεύματα των μαθητών που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση

Σταφυλόκοκκος είναι το βακτήριο που βρέθηκε στα σχολικά γεύματα τα οποία προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση σε αρκετούς μαθητές στη Λαμία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ στα δείγματα από τη Λαμ...

Φόρτωση άρθρων...