Κυριακή
28 Απριλίου 2024

H Choose «υπογράφει» τη νέα προωθητική καμπάνια της ΔΙ.Μ.Ε.Α. του Υπουργείου Ανάπτυξης

ΔΙ.Μ.Ε.Α.: Ασπίδα προστασίας για την αγορά και τον καταναλωτή

Media

Η νέα προωθητική καμπάνια διαδικτύου της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.), την οποία δημιούργησε η Choose Strategic Communications Partner, συστήνει δυναμικά την νεοσύστατη αυτή υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης στο ευρύ κοινό, αναδεικνύοντας το νευραλγικό της ρόλο στον έλεγχο και στην αντιμετώπιση του παρεμπορίου.

Η κεντρική ιδέα της καμπάνιας που επιμελήθηκε η ομάδα της Choose, εστιάζει σε δύο άξονες: Στο ερώτημα «Τι μπορεί να κρύβει μέσα της μια παράνομη συναλλαγή του παραεμπορίου;» και στο σκεπτικό ότι «κανείς μας δεν έχει ποτέ συνειδητοποιήσει πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει κατά την διάρκεια μιας παράνομης εμπορικής συναλλαγής, είτε στο φυσικό είτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο».

Στις δύο προωθητικές ταινίες της ΔΙ.Μ.Ε.Α.  με κεντρικό slogan «ΔΙ.Μ.Ε.Α: Aσπίδα Της Αγοράς», αναδεικνύεται ο καταλυτικός ρόλος της νεοσύστατης Υπηρεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης ως ασπίδα ελέγχου για το φυσικό εμπόριο αλλά και τις διαδικτυακές αγορές αντίστοιχα. Οι ταινίες αναδεικνύουν με τρόπο ευρηματικό τί κρύβει μέσα του κάθε προϊόν του παραεμπορίου, τα πολύ σοβαρά εγκλήματα αλλά και τις σοβαρές συνέπειες που συνδέονται κάθε φορά που ο καταναλωτής παρασύρεται σε μία αμφίβολη εμπορική συναλλαγή.

Η ΔΙ.Μ.Ε.Α αποτελεί μία επιτελική δομή ελέγχου που στοχεύει στην αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου, συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού, καθώς και στη διασφάλιση της εύρυθμης και νόμιμης λειτουργίας της αγοράς. Βασική αποστολή της είναι η προστασία του καταναλωτή, η διασφάλιση  της υγιούς επιχειρηματικότητας και η εξυγίανση της εθνικής οικονομίας.

Η νέα προωθητική καμπάνια της ΔΙ.Μ.Ε.Α, είναι ήδη στον αέρα ψηφιακά.

Δείτε τα video:

«Μέσα»

«Λάπτοπ»:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28-04-2024)

Οι αγώνες για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με κορυφαίο το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η δράση στο Moto GP και τα ματς ποδοσφαίρου από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τ...

Στο «Καρφί»: Τον απειλεί μόνο το ΠΑΣΟΚ

Μη χάσετε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Η ΔΕ...

Φόρτωση άρθρων...