Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα μετανιώνει για το φιλί με τον Ορέστη

Media

Η σειρά με τη γρήγορη πλοκή και το έντονο σασπένς, που καθηλώνει κάθε βράδυ τους τηλεθεατές, έρχεται κι απόψε με ένα συναρπαστικό επεισόδιο.

Όλα όσα θα δoύμε στις 21:00, στη μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς»:

Η Δήμητρα μετανιώνει για το φιλί με τον Ορέστη και ζητάει χρόνο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι μπορεί να προχωρήσει μαζί του. Ο Στάθης απαλλάσσεται από τυχόν ευθύνες σχετικά με το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αλλά εξακολουθεί να φοβάται να ξαναπιάσει τιμόνι. Η Αθηνά προσπαθεί να «ξεκλειδώσει» τη Φιλιώ και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, αλλά το μικρό κορίτσι παλεύει ακόμα με τους δαίμονές του. Η Άννα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα μουσική βραδιά, με τον Πότη να είναι αποφασισμένος να της αφιερώσει ένα τραγούδι όλο νόημα. Ο Φίλιππος περνάει δύσκολα στον στρατό και μια νέα κρίση ζήλειας δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Η Βασιλική όμως αυτή τη φορά δεν θα ανεχτεί την προσβολή, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε άσχημη ρήξη. Το σχέδιο της Στέλλας δουλεύει ρολόι και ο γιατρός καλεί τη Μαρίνα και τον Μάνο για να τους μιλήσει.

 

Δείτε το trailer:

 

 

 

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Με τον Νίκο Γαλανό
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας
Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος
Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...