Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Η ιστορική εφημερίδα «Απογευματινή» κυκλοφορεί πανελλαδικά τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Media

Mε διεισδυτικό πολιτικό ρεπορτάζ, παρασκήνια, μαχητική αρθογραφία, αιχμηρά κοινωνικά θέματα πρώτης γραμμής, «ψαγμένα» αθλητικά και καλλιτεχνικό κους - κους.

Η ιστορική εφημερίδα «Απογευματινή» κυκλοφορεί πανελλαδικά τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

H έκδοση φιλοδοξεί να γίνει η νέα εκδοχή της εφημερίδας που έγραψε ιστορία από το 1952, με διεισδυτικό πολιτικό ρεπορτάζ, παρασκήνια, μαχητική αρθρογραφία, αιχμηρά κοινωνικά θέματα πρώτης γραμμής, ψαγμένα αθλητικά και καλλιτεχνικό κους-κους.

Εκδότης της «Απογευματινής» είναι ο Γιάννης Κουρτάκης και διευθυντής ο Χρίστος Μουλίνος, ενώ τους πλαισιώνει μια ισχυρή επιτελική ομάδα.
Διευθυντής έκδοσης ο Δημήτρης Φραγκουλιώτης. Σύμβουλοι έκδοσης ο Μενέλαος Τασιόπουλος και ο Παναγιώτης Σιάνης. Αρχισυντάκτης πολιτικού ο Γιώργος Κατσίγιαννης, αρχισυντάκτρια ρεπορτάζ η Κλαίρη Τζωρτζάκη, αρχισυντάκτρια Διεθνών η Βίκυ Δέμου και αρχισυντάκτρια Καλλιτεχνικού η Ντονατέλλα Αδάμου. Art director η Ειρήνη Ματέρη.

Φυσικά, ξεχωρίζουν οι δυνατές δημοσιογραφικές υπογραφές, που θα δίνουν το δικό τους στίγμα με πρωτογενείς ειδήσεις και καυστικό σχολιασμό της επικαιρότητας στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τη showbiz, τα media και τα σπορ. Ο λόγος για τους Σπύρο Μουρελάτο, Βαγγέλη Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνο Δαυλό, Γιώργο Σόμπολο, Ντέπυ Γκολεμά, Σοφία Σπίγγου, Βασίλη Βενιζέλο, Λένα Παπαδημητρίου, Αννα Γριμάνη, Ρομίνα Ξύδα, Σάντυ Τσαντάκη, Νατάσα Ράγιου, Γιώργο Βαϊλάκη, Εφη Παπαζαχαρίου, Ντίνα Καραμάνου, Ειρήνη Μητροπούλου, Γιάννη Δούκα, Κέλλυ Κοντογεώργη, Αλέξανδρο Σόμογλου, Αλέξη Μίχα, Διονύση Βερβελέ, Κώστα Γκόντζο και άλλους...

Τέλος, στην εξαιρετική ομάδα των αρθρογράφων της εφημερίδας περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι Δημήτρης Καιρίδης, Παύλος Μαρινάκης, Σταύρος Λυγερός, Σοφία Βούλτεψη, Αγγελος Συρίγος, Γιώργος Κοντογιάννης, Κώστας Γκιουλέκας, Λάμπρος Καλαρρύτης, Βασίλης Φεύγας, Αντώνης Παπαργύρης, Μάξιμος Χαρακόπουλος και Γιάννης Παππάς.

Κάθε μέρα στα σημεία πώλησης με χρηστικά αφιερώματα - εργαλεία για τους αναγνώστες και ενισχυμένη κυριακάτικη έκδοση.

Σε μια περίοδο κατά την οποία το κοινό «βομβαρδίζεται» από κουραστικές επαναλήψεις, fake news και άχρηστες πληροφορίες, η «Απογευματινή» θα είναι η εφημερίδα των ειδήσεων.

 

news

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29-03-2024)

Το ματς Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός AKTOR για τη EuroLeague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά οι επιλογές: 14:30 COSMOTE SPORT 1 H...

Φόρτωση άρθρων...