Δευτέρα
27 Ιουνίου 2022

Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου εγκαινίασε την ατομική της έκθεση ζωγραφικής (photos)

Πολιτισμός

Η κόρη της Ελένης Ράντου, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζει στην Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι – κartάλος» την ατομική έκθεση ζωγραφικής της, με τίτλο «Περί Οικειότητας», η οποία εγκαινιάστηκε στις 14/5.

Φυσικά, από τα εγκαίνια δεν έλειψε η μητέρα της, η οποία πόζαρε χαμογελαστή για τους φωτογράφους, περήφανη για την κόρη της.

«Το σπίτι μας, η γειτονιά μας οι ιστορίες που μας αφηγήθηκαν και αυτές που ίσως κάποτε αφηγηθούμε εμείς. Σε αυτήν την έκθεση καταγράφεται η δική μου αέναη προσπάθεια διαφύλαξης αναμνήσεων και εμπειριών που κινδυνεύουν να χαθούν μέσα στο χρόνο. Ζωγραφικά έργα με ακρυλικό, έργα μεικτής τεχνικής και εγκαταστάσεις πλαισιώνουν ένα περιβάλλον συμφιλίωσης με τις μνήμες που μας διαμορφώνουν. Τις μνήμες που καταφέραμε να αγκαλιάσουμε και αυτές για τις οποίες προσπαθούμε ακόμη» σημειώνει η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου σχετικά με την έκθεση.

Η Ελένη Ράντου είχε μιλήσει για την μονάκριβη κόρη της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2Night Show: «Πήγα στην 5ημερη μαζί με την κόρη μου στο Λονδίνο. Αλλά έχω πάει μαζί της και σε πορεία. Είναι μοναχοπαίδι και είμαι υπερπροστατευτική. Πήγα μαζί της και στο Εράσμους στη Χάγη αλλά μόνο στην αρχή και στο τέλος. Ήμουν πάντα πολύ διακριτική. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και περίμενα τηλέφωνό της. Η Νικολέττα ζητάει βοήθεια. Δεν είναι παιδί που θέλει να κρύβει τα προβλήματά της. Είμαστε πολύ κοντά. Ήθελα και δεύτερο παιδί, μάλιστα σκεφτήκαμε και την υιοθεσία αλλά λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων δεν το προχωρήσαμε».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη