Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Η Μίλα Κούνις στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Netflix (photos&video)

Media

Στις 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιηθήκε στο Μανχάταν, η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Netflix με τίτλο «Luckiest Girl Alive» και πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Μίλα Κούνις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ηθοποιοί του φιλμ, αλλά και ο Διευθύνων σύμβουλος του δικτύου, Τεντ Σαράντος. Η 39χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο κρουαζέ μίνι φόρεμα με ψηλές μπότες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα

 

mila

 

 

mila

 

 

mila

 

mila

 

 

Η υπόθεση της ταινίας «Luckiest Girl Alive»

Η ταινία εστιάζει στην Άνι ΦαΝέλι, μια Νεοϋορκέζα με κοφτερή γλώσσα που φαίνεται να τα έχει όλα: μια περιζήτητη θέση σε περιοδικό μόδας, αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα και έναν μελλοντικό ονειρεμένο γάμο στο Ναντάκετ. Όταν, όμως, ο σκηνοθέτης ενός ντοκιμαντέρ που ερευνά εγκλήματα την προσκαλεί να δώσει τη δική της οπτική για τα σοκαριστικά γεγονότα που συνέβησαν, όταν ήταν έφηβη στο διάσημο σχολείο Μπρέντλεϊ, η Άνι αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη σκοτεινή αλήθεια που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή που έχει χτίσει.

 

Δείτε το τρέιλερ

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βίκυ Καγιά: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται σε πένθος, καθώς όπως έκανε γνωστό, ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπο...

Φόρτωση άρθρων...