Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Η πρώην σύντροφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε ενημερώσει τη σύζυγό του - Τον έδιωξαν και από τη δεύτερη δουλειά του

Media

Μετά τις αποκαλύψεις βόμβα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ακόμα μία αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η πρώην σύντροφός του, η οποία είχε διαπομπευτεί στο διαδίκτυο από τον παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα με διαρροή των προσωπικών τους στιγμών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα είχε μιλήσει με τη σύζυγο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Συγκεκριμένα, την είχε συναντήσει, την είχε προειδοποιήσει και της είχε αποκαλύψει πως τον είχε πάει στα δικαστήρια για την εν λόγω υπόθεση.

«Τη συγκεκριμένη κοπέλα τη γνώρισα τον περασμένο Ιούλιο γιατί πήγε να δουλέψει σεζόν στο μαγαζί του. Σύναψαν σχέση. Εγώ μέσα Αυγούστου την ενημέρωσα σχετικά. Της είπα τι έχει κάνει, ότι έχει δικαστήριο σε έναν μήνα και προσπαθεί να γλιτώσει και όλα αυτά… Την ενημέρωσα κυρίως περισσότερο για να τη σώσω, για να μην πάθει τα ίδια. Παρά το γεγονός ότι η κοπέλα τα έμαθε όλα αυτά, δεν ξέρω πώς την τούμπαρε και εν τέλει παντρεύτηκαν… Νομίζω τώρα τον Οκτώβριο» δήλωσε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live.

Τον έδιωξαν και από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργαζόταν

Παρελθόν και από το ραδιοφωνικό σταθμό που εργαζόταν αποτελεί ο μέχρι πρότινος συνεργάτης της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις αποκαλύψεις ότι ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από ιδιωτικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του σε ιστοτόπους με πορνογραφικό περιεχόμενο χωρίς να έχει τη συγκατάθεσή της.

Με ανακοίνωσή του στo Facebook o σταθμός ξεκαθαρίζει: «Η ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει ότι η συνεργασία με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει διακοπεί και επίσημα καταδικάζοντας παράλληλα πράξεις που προσβάλουν την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/05/2024)

Αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 03:30 COSMOTE SPORT 4 HD Ιν...

Στα «Παραπολιτικά»: Αποκαλυπτικό γκάλοπ της GPO - Η Ν.Δ. υπερδιπλασιάζει τη διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αύριο, Σάββατο 17 Μαΐου, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία, πολλές αποκλειστικότητες, αλλά και με αποκαλυπτικά θέματα και ρ...

MasterChef: Αποχώρησε ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού διαγωνισμού – Έκλαιγαν οι συμπαίκτες του

Η Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου, με καλεσμένο τον chef Παναγιώτη Γιακαλή, ήταν και για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από το MasterChef ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτ...

Φόρτωση άρθρων...