Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη χορεύει το ζεϊμπέκικο του Αργυρού «Αθήνα μου» και αποθεώνεται από τους φανς

Media

H Ζωζώ Σαπουντζάκη επέστρεψε στην Αθήνα από την Κινέτα, όπου βρισκόταν για το καλοκαίρι, και το γιόρτασε όπως αρμόζει. Με χορό και κέφι.

Σε δημοσίευσή της στο Instagram, η Ζωζώ Σαπουντζάκη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το ζεϊμπέκικο του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου», αποσπώντας δεκάδες θετικά σχόλια για την ενέργεια και το μπρίο που διαθέτει.

Στη λεζάντα του βίντεο, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έγραψε μεταξύ άλλων πως της έλειψε πολύ η Αθήνα: «Αχ❤️! …Τι όμορφα που επέστρεψα στην Αθήνα μου …Παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους και συνεργάτες περάσαμε πολύ όμορφα απόψε… Όντως μου έλειψε τόσο καιρό στην Κινέτα που έλειπα…Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο και να 'μαστε καλά! …..Σας αγαπώ για τα υπέροχα μηνύματα που μου στέλνετε…σας αφιερώνω αυτή την ζεμπεκιά …Ζωζώ❤️».

Φυσικά το μοναδικό στιλ της δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς φορούσε μια κοραλί παντελόνα με ασορτί σακάκι και τοπ.

Η ίδια σε συνέντευξή της είχε πει: «Ο χρόνος; Δεν με απασχολούσε ούτε τώρα με απασχολεί καθόλου. Δεν προσποιούμαι να κάνω τη νέα. Χωρίς να κάνω τίποτα, είμαι όπως είμαι –αν κοιμηθώ κιόλας καλά, σηκώνομαι φράπα. Γυμνάζομαι, περπατάω συστηματικά, με ρυθμό, κάνω ασκήσεις στο σπίτι. Ήμουν πάντα πειθαρχημένη. Το πόδια μου στέκονται μια χαρά. Μπορεί να είμαι και τυχερή, το σκαρί –η μάνα μου ήταν έτσι.

Τι λέω στον εαυτό μου; "Καλά τα κατάφερες Ζωζώ και καλά θα τα καταφέρεις". Να μην είμαι αχάριστη. Είμαι χορτάτη κι από ρούχα κι από χρήματα. Δεν έχω απωθημένα. Θα ήταν αχαριστία να μην το πω. Γερή να' μαι, τίποτε άλλο. Οσο ζω θέλω να είμαι γερή. Κι έτσι θέλω να φύγω...».

 

Δείτε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη να χορεύει ζεϊμπέκικο

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Μαρίνα Σάττι και το Eurojackpot στο πάρτι της ελληνικής αποστολής - Τραγούδησε πρώτη φορά live το «Ζάρι» και το κοινό την αποθέωσε

Το δωδεκάρι τους στη Μαρίνα Σάττι έδωσαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν, χθες, στο πάρτι που πραγματοποίησαν η ΕΡΤ και η ελληνική αποστολή στο Shamone, εν όψει του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19-04-2024)

Η μεγάλη μάχη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στην Ναντ για τα ημιτελικά του UEFA Youth League, ο αγώνας του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι για το TOP-6 της Basket League και η...

Φόρτωση άρθρων...