Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μετά τον Snik «γύρισε» στον πρώην σύζυγό της

Το μοντέλο και ο αρχιτέκτονας Γιάννης Καραβασάνης συνεχίζουν τη σχέση του από εκεί όπου την άφησαν - Ο γάμος στο Λος Άντζελες, οι φωτογραφίες και το love story

Ένα κεφάλαιο το οποίο είχε ανοίξει και άφησε στη μέση αποφάσισε όπως δείχνουν τα πράγματα να ολοκληρώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι έχοντας επιλέξει -όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα socila media- κυκλαδίτικα νησιά. Μάλιστα δεν είναι μόνη της.

 Μετά τον χωρισμό της με τον Snik, o οποίος είναι σε σχέση με τη Γιώτα Ιωαννίδου, η Ηλιάνα αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν μεγάλο έρωτα που άφησε στη μέση το 2018.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό «Hello!» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και πάλι ερωτευμένη με τον πρώην σύζυγό της.

Ο άνθρωπος με τον οποίο απαθανατίστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε τρυφερά τετ α τετ στα Κουφονήσια, είναι ο αρχιτέκτονας Γιάννης Καραβασάνης με τον οποίο το μοντέλο γνωρίστηκε το 2010. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα. Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα καθώς η Ηλιάνα ζούσε μόνιμα στις ΗΠΑ και εκείνο στον Βόλο.

 

iliana

 

Το 2015 ο έρωτας του ζευγαριού σφραγίστηκε όταν παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Φωτογραφίες της Ηλιάνας και του Γιάννη από τότε που ήταν ζευγάρι 

 

iliana

 

 

Αν και η Ηλιάνα προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή κρυφή είχε γίνει γνωστό πως όταν η βρέθηκε για πρώτη φορά στην κριτική επιτροπή του GNTM η σχέση τους έληξε τον Μάρτιο του 2018. Το μοντέλο αν και είχε ερωτηθεί ουκ ολίγες φορές απέφευγε πάντα να δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Όπως όλα δείχνουν όμως. ο έρωτας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Γιάννη Καραβασάνη αποδείχθηκε πιο δυνατός και τώρα μετά από τέσσερα χρόνια αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και να είναι και πάλι μαζί.

Πάντως η Ηλιάνα μέχρι στιγμής δεν έχει ανεβάσει κοινή τους φωτογραφία στα social. Αντιθέτως ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της όπου ποζάρει με τα μαγιό της.

Μετά τα Κουφονήσια η Ηλιάνα ανέβασε φωτογραφίες από τη Μύκονο στις οποίες φοράει ολόσωμο και μακρυμάνικο λεοπάρ μαγιό.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε από τη Μύκονο

 

iliana

 

 

iliana

 

iliana

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

MasterChef 2024 spoiler 22/4: Η σκυταλοδρομία που οδηγεί στο Silver Award - Στη Λέσβο η τελική 6άδα για τον ημιτελικό

Η Silver εβδομάδα του MasterChef 2024 περιλαμβάνει μια σειρά από απαιτητικές μαγειρικές αναμετρήσεις. Μέχρι την Παρασκευή 26/4 θα έχει αναδειχθεί μέσα από αυτές ο νικητής του Silve...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/04/2024)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής – Τι δείχνει η τηλεόραση Δείτε αναλυτικά όλες τις επιλογές Οι αγώνες των πλέι οφ της Super League, με κορυφαίο το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23-04-2024)

Το ματς Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ της EuroLeague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 20:30 ...

Φόρτωση άρθρων...