Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σαν σήμερα η πρώτη της εμφάνιση στο δικαστήριο μετά την επίθεση με βιτριόλι

Media

Ήταν 15 Σεπτεμβρίου του 2021, όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου εθεάθη για πρώτη φορά στο δικαστήριο, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Με την ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της έφτασε πριν 2 χρόνια στο δικαστήριο, την ίδια ώρα που πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τη δικαστική αίθουσα για να της δείξει τη συμπαράστασή του.

Σήμερα, 2 χρόνια μετά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε στο Instagram ένα απόσπασμα από εκείνη τη μέρα και στη λεζάντα έγραψε:

«Αναμνήσεις... 2 χρόνια πριν

Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε με πόνο, θυμό, απογοήτευση και αναπάντητα γιατί, μια μικρή υπενθύμιση για την ικανότητα που έχουμε να επουλώνουνε, να ξεπερνάμε, να βρίσκουμε λύσεις και να νικάμε. Πάντα θα κουβαλάμε τα σημάδια στο σώμα και στην ψυχή. Είναι στο χέρι μας ομως να μην μας καταπιεί αυτό που συμβαίνει γύρω μας και να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας.

Στέλνω μια αγκαλιά σε όσους την χρειάζονται».

 

Δείτε την ανάρτησή της

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο «Καρφί»: Τον απειλεί μόνο το ΠΑΣΟΚ

Μη χάσετε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Η ΔΕ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27-04-2024)

Οι αναμετρήσεις για τα πλέι άουτ της Super League, οι αγώνες της Basket League, τα παιχνίδια των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στη Μαδρίτη, oι κατατακτήριες δοκιμές στο Moto GP και τα ματς ...

Φόρτωση άρθρων...