Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Just the 2 of Us: Καλεσμένος στο σόου ο Στέλιος Ρόκκος

Media

Αυτό το Σάββατο στις 20:00 στον Alpha, το μεγαλύτερο και πλέον αγαπημένο τηλεοπτικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, ροκάρει… με Στέλιο Ρόκκο και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, και μας διασκεδάζει με την εκρηκτική Αναστασία!

Το «Just the 2 of Us», το πιο ανατρεπτικό και μαγικό show της ελληνικής τηλεόρασης με τη θετική και απολαυστική ενέργεια του μοναδικού στο είδος του, Νίκου Κοκλώνη, στολίζει τη μουσική του σκηνή με «σμαράγδια και ρουμπίνια», προσφέροντας τις πιο λαμπερές παρουσίες, τις πιο εντυπωσιακές ερμηνείες, δώρα και εκπλήξεις!

Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο για τα αγαπημένα μας ζευγάρια που διαγωνίζονται επί σκηνής και διεκδικούν την παραμονή τους στο απόλυτο τηλεοπτικό γεγονός της σεζόν, αλλά και μία θέση στην καρδιά του κοινού. Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, αξιολογούν τις εμφανίσεις τους και μαζί σας καθορίζουν το μέλλον τους: Ποιο ζευγάρι θα λάβει θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή; Ποιο ζευγάρι θα ψηφίσει το κοινό; Ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα;

Φαντασμαγορικό αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το «Just the 2 of us» φέτος θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» (πρώην κέντρο βρεφών «Μητέρα»).

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (07-05-2024)

Το ματς Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη EuroLeague που θα κρίνει την πρόκριση για το Final-4 και ο ημιτελικός του UEFA Champions League Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ ξε...

Φόρτωση άρθρων...