Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Justin Bieber: Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο διάσημος τραγουδιστής

Media

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο γνωστός τραγουδιστής Justin Bieber.

Ο 27χρονος προσβλήθηκε από τον ιό το Σάββατο, αλλά είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με εκπρόσωπό του.

Ο διάσημος ποπ σταρ χρειάστηκε να αναβάλει τη συναυλία του στο T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Δευτέρας.

"Λόγω των θετικών αποτελεσμάτων του COVID εντός της οικογένειας του Justice Tour, θα πρέπει δυστυχώς να αναβάλουμε το σόου της Κυριακής στο Λας Βέγκας. Ο Bieber είναι φυσικά πολύ απογοητευμένος, αλλά η υγεία και η ασφάλεια του συνεργείου και των θαυμαστών του είναι πάντα η νούμερο ένα προτεραιότητά του. Η έναρξη της περιοδείας στο Σαν Ντιέγκο είχε τεράστια επιτυχία και ο Τζάστιν είναι ενθουσιασμένος που φέρνει αυτό το θεαματικό σόου στους φανς του στο Λας Βέγκας", αναφέρεται σε δήλωση του το site του T-Mobile Arena.

Η περιοδεία του Bieber ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η συναυλία του Λας Βέγκας έχει προγραμματιστεί εκ νέου για την Τρίτη 28 Ιουνίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αρένας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην «Axianews»: Βρήκαν «καύσιμα» οι τράπεζες

Με τίτλο: «Βρήκαν «καύσιμα» οι τράπεζες» κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο, Παρασκευή 3 Μαΐου, η «Axianews». Πάμε για νέο ράλι στο Χρηματιστήριο Αθηνών και διανομή μερίσματος Εντυπω...

Φόρτωση άρθρων...