Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Δεν τραβάνε «Big brother» και το «Top chef»

Συναγερμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ με φόντο το, αν μη τι άλλο, μουδιασμένο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Media

Συναγερμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ με φόντο το, αν μη τι άλλο, μουδιασμένο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Τα ριάλιτι στα οποία έχει επενδύσει ο τηλεοπτικός σταθμός του Νέου Φαλήρου, όπως το «Big brother» και το «Top chef», δεν έχουν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στο μέτωπο της τηλεθέασης.

Ως αποτέλεσμα, η πτώση στα νούμερα της prime time ζώνης αγγίζει το σύνολο των προγραμμάτων, ακόμα και το μέχρι πρότινος κραταιό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που συνεχίζει να προβληματίζει, ακολουθώντας την πορεία του δεύτερου μισού της περασμένης σεζόν.

Ενδεικτικές, άλλωστε, είναι και οι… χαμηλές πτήσεις της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, η θεματολογία της οποίας μοιραία τροφοδοτείται από τις βραδινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό στη Λίμνη Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή, μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Μαζί της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Μέμος Μπεγνής.  Special guest ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός. 

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ρυθμό σε μία μοναδική μουσική βραδιά με τις αμέτρητες επιτυχίες της μεταξύ των οποίων «Αυλή του Παραδείσου», «Υπάρχει Ζωή», «Νυχτολούλουδο», «Έλα», «Αδιέξοδο», «Στα 'Δωσα Όλα» αλλά και τις πιο πρόσφατες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» και «Πέτρα» με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους και του Νίκου Μωραΐτη.

big brother

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (08-05-2024)

Το Game 5 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», που θα κρίνει την πρόκριση για το Final-4 της Euroleague, ο αγώνας ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μο...

Φόρτωση άρθρων...