Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Κατερίνα Γερονικολού: «Κάνουμε το όνειρο του Γιάννη Τσιμιτσέλη πραγματικότητα»

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο «MEGA Kαλημέρα» για τη νέα ταινία στην οποία συμμετέχει

Media

Στα γυρίσματα της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι» και στο αρχοντικό χωριό του Ζαγορίου βρίσκεται η ηθοποιός.

«Eδώ είναι ένα πάρα πολύ όμορφο μέρος. Δεν αισθανόμαστε ακριβώς ότι είμαστε σε γύρισμα, αισθανόμαστε ότι είμαστε σε μία ομαδική εκδρομή. Κάνουμε το όνειρο του Γιάννη Τσιμιτσέλη πραγματικότητα, με την έννοια που είχε ένα όραμα που είχε να δημιουργήσει μία χριστουγεννιάτικη ταινία για όλες τις ηλικίες», σημείωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

 

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Τσιμιτσέλης

Μάλιστα, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι και ο σκηνοθέτης της ταινίας και δεν πρόκειται να παίξει στην ταινία.

Αναφέρθηκε και στις συνεργασίες που έχει κάνει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποκαλύπτοντας πως δεν είχε δει μια άλλη πλευρά του τώρα που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. «Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά μαζί. Και τώρα που τον βλέπω για πρώτη φορά στον ρόλο του σκηνοθέτη με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Πίσω από τις κάμερες είναι απελπιστικά ήρεμος. Δηλαδή έχει μία απίστευτη ηρεμία και γαλήνη και μας οδηγεί όλους τους ηθοποιούς με ένα τρόπο πολύ πράο, που δεν είχα δει ποτέ αυτή την πλευρά του».

Σε ερώτηση αν τον προτιμάει σαν συμπρωταγωνιστή ή ως σκηνοθέτης απάντησε η Κατερίνα Γερονικολού ότι «όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του».

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24-04-2024)

Το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, τα ματς Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ για την Super League, όπως και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη EuroLeague ξεχωρίζουν στο πρόγρ...

Φόρτωση άρθρων...