Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε από την εκπομπή - Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά, είπε

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε από την εκπομπή εκτάκτως, καθώς ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και είπε ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει έναν τυπικό έλεγχο.

«Συγγνώμη δεν νιώθω καλά. Έχω βάλει τη σόμπα εδώ, γιατί δεν ξέρω, θα λιποθυμίσω. Έχω τάση προς εμετό, δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Λίγο απλά, ζήτησα ζέστη...» είπε αρχικά και μετά υποδέχτηκε την καλεσμένη της, Μαριάντα Πιερίδη.

Έπειτα από τη συνέντευξη και το διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε αλλά φάνηκε ότι εξακολουθούσε να μην είναι καλά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Επιστρέψαμε. Για να εξηγήσω και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, χρειάζεται να πάω στο νοσοκομείο και να κάνω έναν τυπικό έλεγχο για να μην είναι κάτι ανησυχητικό, που δεν θα είναι. Για να συνεχίσουμε, ευχαριστώ πάρα πολύ. Γρηγόρη κάτσε εδώ. Πάμε να συνεχίσετε».

Οι συνεργάτες της της ευχήθηκαν περαστικά και καλή ανάρρωση, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30-04-2024)

Τα ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα για τη EuroLeague, όπως και ο ημιτελικός του Champions League Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζουν ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02-05-2024)

Ο ημιτελικός Άστον Βίλα – Ολυμπιακός για το UEFA Europa Conference League και τα ματς Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για τα play off της EuroLeague ξε...

Φόρτωση άρθρων...