Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Προστάτεψα Άρη και Σοφιάννα όταν χώθηκε στην αγκαλιά του -«Τους έσωσα» (video)

Στο πλατό της εκπομπής «Love It» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ το μεσημέρι της Πέμπτης (02/06) και η συμμετοχή του στο Survivor βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

 

Ο make up artist ο οποίος ήταν ένας από τους πλέον συζητημένους παίκτες του Survivor αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη, την Σοφιάννα Αβραμάκη αλλά και τη Μαρία Αντωνά με την οποία ήρθε σε επαφή μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

 

«Μίλησα με τη Μαρία Αντωνά, γιατί είμαι πολύ τίμιος και όταν βγήκα, την πήρα προσωπικά εγώ ο ίδιος και της είπα, ότι θέλω να της μιλήσω, γιατί είδα ότι το θέμα είχε πάρει διαστάσεις. Αυτά που είπα, υπάρχουν, τα είδα και τα είπα με πολύ χιουμοριστικό τρόπο. Δικαιολογήθηκε γιατί με πολέμησε τόσο. Ο Άρης έχει έπαρση και είναι ένας χαρακτήρας πολύ ηγετικός», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και πρόσθεσε: «Είδα ότι υπάρχει φλερτ, δεν είμαι χθεσινός».

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, στο οποίο κατά τη γνώμη του, «προστάτεψε» τον Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα. «Μία μέρα, τους έσωσα, τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα και φεύγαμε από την παραλία για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία κι η Σοφιάννα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του. Πήγε να τους τραβήξει ένας καμεραμάν και του λέω “σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…” και τον προστάτευσα τον Άρη», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

 

Τέλος, δήλωσε: «Θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Όταν ο Άρης έμαθε όλα αυτά που έλεγα, γιατί ήρθε κοντά μου και γίναμε κολλητοί μετά;».

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την απώλεια του αδερφού του

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον θάνατο του αδερφού του, Παντελή που πέθανε στα 28 του χρόνια ...

Ελον Μασκ: Ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη και την πρόγνωση του καιρού - «Υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Ένα meme με πρωταγωνίστρια την Ελένη Τσολάκη ενθουσίασε τον Έλον Μασκ στο Twitter. Ένα δημοφιλές βίντεο τις τελευταίες ημέρες στο «X» συγκρίνει πώς λένε τον καιρό στη Γερμανία κ...

Φόρτωση άρθρων...