Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κώστας Αρζόγλου: Η μητέρα μου πνίγηκε σε μια παραλία, αλλά δεν βρέθηκε νερό στους πνεύμονές της

Συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και τον θάνατο της μητέρας του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και αρχικά, αναφέρθηκε στη διάγνωσή του με καρκίνο στο παρελθόν. «Είχα διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο. Εκείνη την ώρα φοβήθηκα, αλλά πρόκειται για ένα περίεργο αίσθημα, φοβάμαι και δεν φοβάμαι. Τελικά, δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά αυτά που θα φύγουν μαζί μου», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα περιστατικό που έζησε, αφού βγήκε από την εντατική. «Όταν ήμουν στην εντατική μετά την εγχείριση, είδα ένα φοβερό φως που δεν περιγράφεται. Σαν να είσαι πάρα πολύ κοντά στον ήλιο, χωρίς να καίγεσαι. Το συναίσθημα είναι όπως όταν είσαι σε ένα μπαλκόνι, υποχωρεί το κιγκλίδωμα και ταυτόχρονα, θέλεις και να πέσεις και να πιάσεις τον τοίχο πίσω σου. Εγώ τελικά, πιάστηκα στον τοίχο», είπε ο ηθοποιός.

Όσο για τη μητέρα του που έχασε τη ζωή της, ο Κώστας Αρζόγλου αποκάλυψε πως έφυγε από πνιγμό. «Η μητέρα μου είχε πνιγεί σε μια παραλία της Σερίφου, αλλά δεν είχε ούτε ίχνος νερού στους πνεύμονές της. Την είχαν σύρει με ό,τι βρήκαν σε μια ακτή. Μέχρι τότε, ήμουν ένα δελφίνι μέσα στη θάλασσα, μου άρεσε πάρα πολύ να κολυμπώ, να φτάνω στον βυθό. Παρατήρησα ότι μετά από τη μητέρα μου, θέλω να ξέρω τι θάλασσα έχει εκεί, τι αέρας φυσάει, αλλά μέσα δεν μπαίνω», εξήγησε ο Κώστας Αρζόγλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο «Καρφί»: Τον απειλεί μόνο το ΠΑΣΟΚ

Μη χάσετε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Η ΔΕ...

Οι Unboxholics στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV

Λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας τους «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», οι Unboxholics φιλοξενούνται απόψε στις 20.00 (Παρασκευή 26/4, COSMOTE CINEMA 1HD & Youtube κανάλι της COSMOTE...

Φόρτωση άρθρων...