Δευτέρα
22 Δεκεμβρίου 2025

Ξεκίνησε η «μάχη» της Τηλεθέασης: Τι είδαν εχθές οι τηλεθεατές, «GNTM» ή «8 λέξεις»;

Media
Την πρώτη τους μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν το βράδυ της Κυριακής το GNTM και η σειρά 8 λέξεις.

Το Star και ο ΣΚΑΙ μπήκαν ξεκίνησαν πολύ δυναμικά τη νέα τηλεοπτική χρονιά, βγάζοντας νωρίτερα τα δύο δυνατά χαρτιά τους στην prime time ζώνη.

Ο διαγωνισμός μόντελινγκ και η νέα τηλεοπτική σειρά του Αντρέα Γεωργίου κονταροχτυπήθηκαν δυνατά στην πρεμιέρα τους και το σίγουρο είναι ότι στη διάρκεια της σεζόν θα δούμε μεγάλες μάχες.

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα ήταν κάπως μοιρασμένα, με το ένα πρόγραμμα να κερδίζει στο γενικό σύνολο και το άλλο στο δυναμικό κοινό.

Οι 8 λέξεις σημείωσαν μέσο όρο 21,1% στο γενικό σύνολο, ενώ το GNTM βρέθηκε λίγο πιο κάτω και συγκεκριμένα στο 18,5%.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, εκεί τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το GNTM είχε ανεβασμένα ποσοστά, με το μέσο όρο του να βρίσκεται στο 25,4%, ενώ αντίθετα οι 8 λέξεις σημείωσαν 18%.

Γενικό Σύνολο
8 λέξεις – 21,1%
GNTM – 18,5%

Δυναμικό κοινό
GNTM – 25,4%
8 λέξεις – 18%

Οι αποστάσεις τους είναι σχετικά μικρές, εύθραυστες και εύκολα ανατρέψιμες. Φυσικά, αναμένουμε να δούμε τι θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό απόψε που θα δώσουν τη δεύτερη μάχη τους.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλεξανδρούπολη: Διέλυσαν το σπίτι της οικογένειας του 3χρονου που πέθανε από ασιτία και ξυλοκόπησαν τον παππού του (βίντεο)

Την οργή του κόσμου είχε προκαλέσει το περιστατικό που ένα παιδί 3 ετών, μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης από ασιτία. Όμως κάποιοι στην περιοχή που έμενε το παι...

Φόρτωση άρθρων...