Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Θα υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης ([photos)

Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο του παιδί

 

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι θα υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης σε έναν μήνα. Την αποκάλυψη έκανε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή, «Happy Day».

«Να σας δώσω μια πληροφορία αποκλειστική. Σε έναν μήνα υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης και κάνουν ένα πολύ μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ζευγάρι που απολαμβάνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του.

 

 

Η επιβεβαίωση για τον ερχομό του παιδιού

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η Λάουρα Νάργες έδειξε για πρώτη φορά στο κοινό, τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η είδηση πως η παρουσιάστρια περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι, είχε γίνει γνωστή πριν κάποιες ημέρες, όμως επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή.

Το ζευγάρι θέλησε να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα με τους θαυμαστές του, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο, με τους δυο τους αγκαλιασμένους, να κρατούν το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού τους.

Αυτή τη φορά, η Λάουρα Νάργες θέλησε να μοιραστεί κάτι ακόμα με τους ακόλουθούς της, την εικόνα της με φουσκωμένη κοιλίτσα και να ευχηθεί επίσης, «χρόνια πολλά» σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες.

«Εμείς πάντως είπαμε ότι γιορτάζουμε αυτήν την ημέρα με νέο ρόλο ήδη από φέτος. Χρόνια πολλά σε όλες τις (μέλλουσες) μανούλες», έγραψε στην ανάρτησή της η Λάουρα Νάργες.

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18-04-2024)

Oι κρίσιμοι αγώνες ρεβάνς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Europa Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και την Κλαμπ Μπριζ, αντίστοιχα και το παιχνί...

Φόρτωση άρθρων...