Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Maestro: Κατέκτησε την πρωτιά στο σύνολο του κοινού

Media

Η εμβληματική σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία οδεύει θριαμβευτικά προς διεθνή πορεία μέσω του Netflix, ήταν και πάλι κυρίαρχη στην κούρσα της τηλεθέασης.

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, το καθηλωτικό τέταρτο επεισόδιο κατέγραψε πρωτιά στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 27,5% αλλά και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 26,3%. Υψηλή παρέμεινε και η κάλυψη, που ξεπέρασε τους 1,8 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Σε γυναικείο κοινό το «Maestro» σημείωσε ποσοστό 35%.

Για μία ακόμη φορά το «Maestro» πρωταγωνίστησε και στα social media, με τα σχόλια των χρηστών να είναι ενθουσιώδη τόσο για τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών, όσο και για την εξέλιξη της ιστορίας που κρατά το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο.

Η συνολική απήχηση του «Maestro» στα social media άγγιξε τους 7 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.

Καθ' όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του επεισοδίου, το Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter.

Τα τρία επεισόδια του «Μaestro» Podcast έχουν καταγράψει εκατοντάδες χιλιάδες ακρόασεις. Tο τέταρτο, με καλεσμένη τη Μαρία Καβογιάννη, ανέβηκε μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου της σειράς και ακολουθεί την ίδια εντυπωσιακή πορεία. Το podcast είναι στην κορυφή του Spotify αλλά και των Apple και Google podcasts.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25-04-2024)

Το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Madrid Open κόντρα στην Βέκιτς ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις...

Survivor: Επεισόδιο ανάμεσα σε Σταυρούλα και Δαλάκα - «Σε μένα να προσέχεις πώς μιλάς»

Στο Survivor οι σχέσεις ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται να είναι πιο τεταμένες από ποτέ και απόδειξη αυτού, είναι το ξέσπασμα της μιας για την άλλη...

Φόρτωση άρθρων...