Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Μαίνεται ο εμφύλιος στην ΕΡΤ: Παραιτήθηκαν 3 αρχισυντάκτες

Media

Συνεχίζεται ο εμφύλιος μεταξύ ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, οι οποίες προσπαθούν να επιβληθούν έναντι των άλλων, μία σύγκρουση που επιβεβαιώνει απόλυτα τις πρόσφατες δηλώσεις Φίλη περί ύπαρξης παραδιοίκησης στη δημόσια τηλεόραση («Κυβερνάται από το παλιό συντεχνιακό καθεστώς, ένα καθεστώς ιδιοτελών συμφερόντων. Πολιτικά αυτό που παράγεται, δεν είναι ποιοτικό προϊόν.»).

Έτσι, τρεις συγκρούσεις, οι οποίες οδήγησαν σε αντίστοιχες παραιτήσεις, σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στην ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει το enimerosi24.gr, πρόκειται για τρεις δημοσιογράφους που παραιτήθηκαν από τη θέση του αρχισυντάκτη, μετά απο διαφωνίες με τους στενούς συνεργάτες τους.

Συγκεκριμένα, παραιτήθηκε ο Αλέξανδρος Κλώσσας, αρχισυντάκτης της εκπομπής του Κώστα Αρβανίτη, απόφαση που γνωστοποίησε ο ίδιος από τα social media, η Εφη Ζερβα από το δελτίο ειδήσεων αλλά και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Πάνου Χαρίτου, Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο «Καρφί»: Ρήξη Νο2 στον ΣΥΡΙΖΑ

Μη χάσετε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Ο ΤΣΙΠΡ...

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου για τις κακοποιήσεις παιδιών

Με την κατάθεση της Σαμάνθας Στρατιδάκη, η οποία είναι ειδική επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη και κοινωνική λειτουργός, ξεκίνησε σήμερα η δίκη του πατρός Αντωνίου και άλλων επ...

Φόρτωση άρθρων...