Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Μαίρη Χρονοπούλου: Νέα διαθήκη της ηθοποιού «περιπλέκει τα πράγματα»

Media

Μια νέα διαθήκη βρέθηκε για την περιουσία της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία φαίνεται πως περιπλέκει τα πράγματα σχετικά με την κινητή και την ακίνητη περιουσία της αείμνηστης ηθοποιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, εντοπίστηκε μια νέα διαθήκη για τη Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ όπως σημείωσε ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, η δημοσίευσή της καθυστέρησε καθώς υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε αυτή.

«Περιπλέκονται τα πράγματα, διότι χθες είχαμε μια δίκη στο ειρηνοδικείο του Κορωπίου, όπου ο κος Γιαννόπουλος εμφανίστηκε σαν μάρτυρας κι είπε ότι τα πράγματα είναι του “Χαμόγελου του παιδιού”, ενώ δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα και στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε, δε, πως: «Μόνο για τα ακίνητα είχε κάνει δωρεά η Μαίρη, σύμφωνα με έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας».

Αναφέρθηκε και στο μουσείο που ήθελε να φτιάξει η Μαίρη Χρονοπούλου λέγοντας πως ο κ. Γιαννόπουλος «είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Ότι δεν προτίθεται να κάνει ένα μουσείο, όπως είχε πει παλιά. Είπε ότι θα κάνει κάτι σαν μουσείο, αλλά αυτό δεν θα είναι μουσείο. Θα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο κληρονόμος που ήθελε η Μαίρη να αφήσει την περιουσία που της απέμεινε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (06-05-2024)

Αγώνες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας: ...

Στην «Axianews»: Βρήκαν «καύσιμα» οι τράπεζες

Με τίτλο: «Βρήκαν «καύσιμα» οι τράπεζες» κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο, Παρασκευή 3 Μαΐου, η «Axianews». Πάμε για νέο ράλι στο Χρηματιστήριο Αθηνών και διανομή μερίσματος Εντυπω...

Φόρτωση άρθρων...