Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Μάρα Δαρμουσλή για τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της: «Δεν είχαμε απειλές, μίση -Ηταν τρομακτικό»

Media

«Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό», δήλωσε η Μάρα Δαρμουσλή, σύζυγος ενός εκ των ιδιοκτητών του εστιατορίου που έγινε παρανάλωμα του πυρός τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη.

Το εστιατόριο Cavaliere λειτουργούσε εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και ένας εκ των συνιδιοκτητών ήταν ο γνωστός σεφ και σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης.

Μάρα Δαρμουσλή: Ενημερώθηκα από τα δελτία για τον εμπρησμό του εστιατορίου μας

«Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Μάρα Δαρμουσλή.

«Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα ότι ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα, γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό! Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων», είπε.

 

Δαρμουσλή για εμπρησμό Cavaliere: Δεν είχε μίση η οικογένειά μας

Και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε απειλές, ούτε μίση η οικογένεια μας, δεν είχαμε τέτοια θέματα. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν και θα δούνε τι θα γίνει».

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19-03-2024)

Το ματς Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός για την EuroLeague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 19:00 COSMOTE S...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18-03-2024)

Ο αγώνας Ολυμπιακός – Μίλων για τη Volley League Ανδρών ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Καθαράς Δευτέρας: ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17-03-2024)

Πλήρη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 12:00 COSMOTE SPORT 7 HD Πετκίμ – Μπεσίκτας Turkish Baske...

Φόρτωση άρθρων...