Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Μαρία Κορινθίου: «Την απόφαση να είμαι στο Πρωινό την πήρα μέσα σε δύο μέρες»

Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό».

«Την απόφαση να είμαι στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την πήρα μέσα σε δύο μέρες. Ήταν όλα πολύ γρήγορα, αλλά πολύ ενστικτωδώς. Η δική μου προτεραιότητα είναι η ενέργεια και το να αισθάνομαι ότι θα περάσω καλά και ότι με θαυμάζουν και με αγαπάνε», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Αϊβάζης. «Φέτος είναι η χρονιά της Μαρίας μου όπως είναι κάθε χρόνο, όλα αυτά τα χρόνια. Η συμβουλή που της έδωσα ήταν να είναι ο εαυτός της. Ο κόσμος την αγαπάει τη Μαρία για αυτόν τον λόγο, γιατί είναι ο εαυτός της, ένα καλό και ταλαντούχο παιδί», δήλωσε ο σύζυγός της.

Όσο για τη Δούκισσα Νομικού και το αν έχουν επικοινωνήσει μετά την αποχώρησή της, η Μαρία Κορινθίου είπε: «Όχι, δεν έχω μιλήσει με το κορίτσι. Θα έπρεπε, βέβαια».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23-04-2024)

Το ματς Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ της EuroLeague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 20:30 ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/04/2024)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής – Τι δείχνει η τηλεόραση Δείτε αναλυτικά όλες τις επιλογές Οι αγώνες των πλέι οφ της Super League, με κορυφαίο το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ...

Φόρτωση άρθρων...