Παρασκευή
08 Δεκεμβρίου 2023

MasterChef 2023: Σήμερα στις 21:00 η τελική επιλογή

Media

Σήμερα η μέρα ανήκει στους 14 διαγωνιζόμενους που φόρεσαν τη μαύρη ποδιά και τα παίζουν όλα για όλα μιας και διεκδικούν μόλις 5 διαθέσιμες λευκές ποδιές, το εισιτήριό τους δηλαδή για την είσοδο τους στον διαγωνισμό και στο σπίτι του MasterChef 2023, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο εχθρό, τον αδυσώπητο χρόνο!

Ένα timer και 90 λεπτά χωρίζουν τους επίδοξους chefs από την κατάκτηση του ονείρου τους, αφού καλούνται να ετοιμάσουν στο συγκεκριμένο χρόνο δύο πιάτα, όχι όμως ταυτόχρονα. Ο εξώστης φιλοξενεί τους 19 διαγωνιζόμενους, που κατάκτησαν επάξια τη λευκή τους ποδιά και μαζί την είσοδο τους απευθείας στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό της Ελλάδας, οι οποίοι βάζουν τα δικά τους στοιχήματα και αγωνιούν για το ποιος θα βρεθεί τελικά δίπλα τους ή και απέναντί τους!

Άλλοι θα ρισκάρουν, άλλοι θα ακολουθήσουν ασφαλή μαγειρικά μονοπάτια.

Ποιους θα δικαιώσει το αποτέλεσμα; Ποιοι θα συμπληρώσουν τη χρυσή 24αδα του MasterChef 2023;

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!

Απόψε, Παρασκευή 27/1 στις 21:00 η Τελική Επιλογή και η συμπλήρωση της 24αδας!

Από τη Δευτέρα 30/1 ξεκινάει το διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 2023, με τις πιο ευφάνταστες δοκιμασίες, που από αυτή την εβδομάδα θα μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...