Κυριακή
05 Μαΐου 2024

MasterChef 2024: Η Χρίστινα στον τελικό του Silver Award για τα 20.000 ευρώ

Media

Το ζευγάρι που έμεινε στην κουζίνα του MasterChef 2024 για τη δεύτερη φάση της δοκιμασίας ανάδειξης του δεύτερου μάγειρα για τον τελικό του Silver Award, ήταν η Χριστίνα και ο Χρήστος.

Προηγουμένως οι δύο τους κατάφεραν να βγάλουν εκτός τον Κώστα και τον Λευτέρη και να τους στείλουν στον εξώστη.

Στη δοκιμασία αυτή το ψάρι ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής και των δύο πιάτων. Το ζευγάρι που κατάφερε να το διαχειριστεί με πιο νόστιμο και δημιουργικό τρόπο ήταν η Χριστίνα με τον Χρήστο.

Κατόπιν από σύμμαχοι έγιναν αντίπαλοι κι αναμετρήθηκαν για μια θέση στον τελικό του Silver Award.

Στις δηλώσεις που έκαναν στο κιου η Χριστίνα κι ο Χρήστος είπαν: «Κερδίσαμε κάναμε την ανατροπή στον εξώστη περίμεναν να κερδίσουν τα παιδιά. Ήμασταν σε καλή ημέρα και είχαμε καλή συνεργασία», ενώ ο Κώστας με τον Λευτέρη σχολίασαν: «Είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνουμε στον εξώστη αλλά όχι για καλό σκοπό. Χαιρόμαστε για τα παιδιά».

 

Η Χριστίνα κι ο Χρήστος συνέχισαν στην επόμενη δοκιμασία:

 

 

Μετά από μια δύσκολη αντιγραφή πιάτου, χωρίς να έχουν τη συνταγή στα χέρια τους, οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα που ετοίμασαν κι αποφάσισαν πως η Χριστίνα περνά στον τελικό του Silver Award για να διεκδικήσει τα 20.000 ευρώ απέναντι στον Νίκο Κυψίδη.

Ο δεύτερος φιναλίστ για το Silver Award του MasterChef 2024 είναι η Χριστίνα:

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην «Axianews»: Βρήκαν «καύσιμα» οι τράπεζες

Με τίτλο: «Βρήκαν «καύσιμα» οι τράπεζες» κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο, Παρασκευή 3 Μαΐου, η «Axianews». Πάμε για νέο ράλι στο Χρηματιστήριο Αθηνών και διανομή μερίσματος Εντυπω...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02-05-2024)

Ο ημιτελικός Άστον Βίλα – Ολυμπιακός για το UEFA Europa Conference League και τα ματς Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για τα play off της EuroLeague ξε...

Φόρτωση άρθρων...