Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

MasterChef 2024 – Trailer 3/4: «Δεν έχουμε κυρίως» – Χαμός στην Ομαδική Δοκιμασία

Media

Στο αποψινό (3/4) επεισόδιο του MasterChef, οι δύο μπριγάδες θα αντιμετωπίσουν την Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας. Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό επεισόδιο στο Τεστ Δημιουργικότητας, η Γκρι μπριγάδα κατάφερε να πάρει την νίκη.

Με βάση το trailer που έχει κυκλοφορήσει, οι εντάσεις δεν θα λείψουν στο σημερινό επεισόδιο, με την Γκρι, αλλά και την Μπορντό μπριγάδα να δείχνουν πως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Μένει φυσικά να δούμε αν οι εντάσεις που υπάρχουν θα επηρεάσουν και την απόδοση των παικτών. Πάντως, φαίνεται πως η μία ομάδα δεν κατάφερε να βγάλει ένα σωστό κυρίως πιάτο.

«Η ερώτησή μου είναι, έχουμε κυρίως;», ρωτάει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρει: «Για μένα, δεν έχουμε κυρίως!».

 

Δείτε το trailer

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (01-05-2024)

Ο ημιτελικός Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν για το UEFA Champions League ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 16:00 Novas...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02-05-2024)

Ο ημιτελικός Άστον Βίλα – Ολυμπιακός για το UEFA Europa Conference League και τα ματς Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για τα play off της EuroLeague ξε...

Φόρτωση άρθρων...