Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

MasterChef: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα με ανατροπές και εκπλήξεις (video)

Media

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Δευτέρα (10/01), στις 21:00 το MasterChef 6, το οποίο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Οι τρεις αγαπημένοι κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης είναι πανέτοιμοι να γνωρίσουν νέους, επίδοξους MasterChefs και να δοκιμάσουν τα γεμάτα εκπλήξεις πιάτα τους για μία ακόμη σεζόν. «Κάντο με πάθος ή μην το κάνεις καθόλου»! Αυτό πιστεύουν οι τρεις κριτές και αναζητούν μάγειρες, που διαθέτουν έμπνευση, ενθουσιασμό, ενέργεια, δημιουργικότητα.

Αυτή τη σεζόν του MasterChef, οι τρεις chef δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γευτούν άτολμα πιάτα αλλά ακραία πρωτότυπες, τολμηρές δημιουργίες. Δεν θέλουν δικαιολογίες αλλά δουλειά, επιμονή, αγάπη, σεβασμό στα υλικά και φαντασία! Δεν ζητούν απλώς την τελειότητα. Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν, ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο Έλληνας MasterChef 2022.

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2022, θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24-04-2024)

Το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, τα ματς Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ για την Super League, όπως και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη EuroLeague ξεχωρίζουν στο πρόγρ...

Φόρτωση άρθρων...