Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

MasterChef: "Χαμός" στην ψηφοφορία! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια - "Σκάσε ρε.. μη σε…."

Media

Στο νέο επεισόδιο του "MasterChef" το βράδυ της Πέμπτης 11 Απριλίου μάθαμε τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας.

Αφού ανακοινώθηκε ότι η γκρι μπριγάδα είναι η νικήτρια, στη συνέχεια υπήρξε μια εκρηκτική ψηφοφορία στην μπορντό μπριγάδα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κυψίδης και Γιάννης Κούρτογλου ήρθαν σε σφοδρή αντιπαράθεση και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος ψήφισε τον Γιάννη.

«Ήμουν ο πιο άκυρος για να ψηφιστώ. Είναι χέστης δεν μπορούσε να ψηφίσει τον Μάριο, γιατί τα έχουν κάνει πλακάκια. Από αυτούς δεν θέλω ούτε καλημέρα», δήλωσε αρχικά στις κάμερες ο Γιάννης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και κατά την έξοδο των παικτών, ο Νίκος ακούγεται να λέει: «Αν δεν καταλαβαίνει ο καθένας τι λες, ας πάρει λεξικό».

«Χαλάρωσε Τίγρη», είπε ο Γιάννης με ειρωνεία για να ακολουθήσει το ξέσπασμα του Νίκου: «Σκάσε ρε... μη σε...».

Στη συνέχεια, παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι. Μάλιστα, η Χριστίνα αποκάλυψε ότι ο Κούρτογλου κλότσησε ένα κουτί, κάτι όμως που δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

Νωρίτερα ο Γιάννης Κούρτογλου είχε θερμό επεισόδιο και με τον Μάριο για την ψήφο που του έδωσε.

Να σημειώσουμε, πως ο Μάριος και ο Γιάννης Γ. συγκέντρωσαν από τρεις αρνητικές ψήφους ο καθένας κι έτσι θα οδηγηθούν σε δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τον Αλέξανδρο και τον Άνχελ.

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30-04-2024)

Τα ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα για τη EuroLeague, όπως και ο ημιτελικός του Champions League Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζουν ...

Μαλλιοτραβήγματα στην Ελληνική showbiz - Ψινάκης εναντίον Συνατσάκη: Πρόστυχο αυτό που έκανε, με είπε βιαστή - Η απάντησή της

Ένταση επικράτησε στο χθεσινό J2US, όταν ο Hλίας Ψινάκης εμφανίστηκε ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή, καθώς η τραγουδίστρια κάνει περιοδεία στην Αυστραλία. Αμέσως μ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (01-05-2024)

Ο ημιτελικός Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν για το UEFA Champions League ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 16:00 Novas...

Φόρτωση άρθρων...