Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο στούντιο του ΣΚΑΪ την ώρα της εκπομπής - «Δεν είναι καλό μήνυμα αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ» (βίντεο)

Media
Tags: γάτα

Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η ανάλυση του Νίκου Φίλη για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει με χαρακτηρισμούς και δημοσιεύματα, καθώς μια μαύρη γάτα μπήκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ ενώ ο βουλευτής του κόμματος ξεκινούσε την ανάλυσή του.

«Έχουμε έναν επισκέπτη μια μαύρη γάτα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα μελλούμενα στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Άκης Παυλόπουλος με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμπληρώνει «κ. Φίλη βλέπετε μαύρη γάτα, δεν είναι καλό μήνυμα αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Κάνετε λάθος. Όλες οι γάτες οι άσπρες και μαύρες είναι καλές» είπε από την πλευρά του ο Νίκος Φίλης ενώ στο σχόλιο του Άκη Παυλόπουλου «γιατί σε μένα; στον Φίλη πήγαινε», ο ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «βλέπετε, τα ζώα έχουν ένα ένστικτο».

«Κάτι ξέρει η μαύρη γάτα, δεν πήγε σε μένα και στον Φίλη» συνέχισε την «καζούρα» προς στον συμπαρουσιαστή του ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άκη Παυλόπουλο να αναρωτιέται «έχω άσπρο σκύλο. Ήρθε μαύρη γάτα σε μένα δεν είναι κανονικό» και τον Νίκο Φίλη να κλείνει την τετράποδη παρέμβαση με το σχόλιο «έχω δύο γάτες και έναν σκύλο αλλά εσάς βλέπω ότι επέλεξε».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ – Τα Πασχαλινά αυγά, ο τοίχος των ευχών και η αγάπη του κόσμου

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε της Σουηδίας, η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε σε αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργανώθηκε από το Eurojackpot, τον χορηγό της ελληνικής αποστο...

Φόρτωση άρθρων...