Τρίτη
07 Μαΐου 2024

«Μαύρη σελίδα» για το κοινωνικό πρόσωπο του ΕΔΟΕΑΠ

«Καπάκος & ΣΙΑ σταμάτησαν να πληρώνουν υπάλληλο του ΕΔΟΕΑΠ με σοβαρά προβλήματα υγείας, αφήνοντάς τον στο έλεος του Θεού»...

Media
Tags: ΕΔΟΕΑΠ

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ως μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ανακαλύπτουμε πως στον Οργανισμό λαμβάνονται αποφάσεις για τις οποίες ουδέποτε λαμβάνουν γνώση όλα τα μέλη της διοίκησής του. Αυτή τη φορά όμως, η αναλγησία του κου Καπάκου και της παρέας του, ξεπέρασε κάθε όριο», αναφέρεται σε ανακοίνωση Καρούτζου, Σταθάτου, Ντελέζου, Δαυλού.

«Συγκεκριμένα, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και παρατηρώντας αναλυτικά τα ονόματα λίστας που ήρθε εσπευσμένα στο Δ.Σ με εισήγηση για διακοπή περίθαλψης ασφαλισμένων, διαπιστώσαμε ότι περιλάμβανε και το όνομα εργαζόμενου επί πολλά έτη στον Οργανισμό, ως υποψηφίου για διακοπή περίθαλψης. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι γνωστό στη σημερινή Διοίκηση, αλλά και σε όλες τις προηγούμενες, πως αποτελεί ειδική περίπτωση που χρήζει ιδιαίτερα ευαίσθητης αντιμετώπισης.

»Το πλέον απαράδεκτο ήταν όταν στη συζήτηση αποκαλύφθηκε πως ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ και εν αγνοία μας, εδώ και αρκετούς μήνες, ο ΕΔΟΕΑΠ σταμάτησε να καταβάλλει τη μισθοδοσία του συγκεκριμένου υπαλλήλου, ο οποίος αντιμετωπίζει επιδείνωση του προβλήματος υγείας του. Ο Καπάκος, ο Κουμπιάς, ο Μιχαλίτσης και η "παρέα" τους άφησαν έναν ανήμπορο άνθρωπο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, στο έλεος του Θεού.

»Η συγκεκριμένη απόφαση που δεν έχει προηγούμενο, μας αφήνει έκπληκτους για την έλλειψη ήθους και ανθρωπιάς που διακρίνει τη συγκεκριμένη παρέα, η οποία έχει ως μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση ημετέρων με ρουσφέτια. Χειρότερα, δεν γίνεται ούτε έχει ποτέ υπάρξει από ιδρύσεως του Οργανισμού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...