Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

«Μεγάλη Εικόνα»: H Νίκη Λυμπεράκη υποδέχεται την Ελεονώρα Μελέτη - Δευτέρα 27/2 στις 00:10 στο MEGA

Τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στις 00:10, στο MEGA, η Νίκη Λυμπεράκη υποδέχεται στη «Μεγάλη Εικόνα» την Ελεονώρα Μελέτη, ένα αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλούς διαφορετικούς ρόλους:  Δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, συγγραφέας, μεταφράστρια, μητέρα, ενεργός πολίτης.  

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής το «ησυχαστήριό» της στην Ανάβυσσο και μιλάει για τις σοβαρές προκλήσεις που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της, τον εκφοβισμό που δέχθηκε, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους καταξιωμένους συναδέλφους της που της προσέφεραν πολύτιμη υποστήριξη στα δύσκολα.

Αφοπλιστικά ειλικρινής και ανεπιτήδευτη, αποκαλύπτει τη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης και δίνει τη δική της ερμηνεία γιατί δεν ξέσπασε κίνημα Μetoo στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αναφέρεται, ακόμα, στις προκλήσεις που καλείται να διαχειριστεί κάθε γυναίκα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο αλλά και στα όνειρά της. 

Στην εκπομπή μιλούν για την Ελεονώρα Μελέτη ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Ρούλα Κορομηλά, οι οποίοι μοιράζονται με τους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες από κρίσιμες στιγμές της επαγγελματικής της πορείας.

 

 

 «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ 
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27-03-2024)

Το ματς της Euroleague ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων, σήμερα. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 21:00 COSMOTE S...

MasterChef – Χαλασμός με τα κρυμμένα σκονάκια για τις συνταγές: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που είσαι μάγειρας»

"Θα έπρεπε να ντρέπεστε που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας γιατί νιώθετε μειονεκτικά" φώναζε ο παίκτης του MasterChef. Στην κουζίνα του MasterChef για μια ακόμα ...

Φόρτωση άρθρων...