Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Νέος πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ ο Νίκος Χατζηνικολάου – Τα μέλη του ΔΣ

Media

Σήμερα, 15 Ιουνίου 2022 συνήλθε η Γενική Συνέλευση της  διευρυμένης πλέον Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, στην οποία συμμετέχει η συντριπτική πλειονότητα  των ημερησίων και εβδομαδιαίων εφημερίδων.
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης  διενεργήθηκαν εκλογές στις οποίες εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως το οποίο σε πλήρη σύνθεση συνήλθε σε συνεδρίαση και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Πρόεδρος, ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου (Real News) 
2. Αντιπρόεδρος, ο κ. Γιώργος Δήμας (ΤΑ ΝΕΑ) 
3. Γραμματέας, ο κ. Τάσος Μπούρας (Sportday) 
4. Ταμίας, ο κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος (Ελεύθερη Ώρα) 
και τακτικά μέλη ο  κ. Ανδρέας Κουρής ( ΚΟΝΤRΑ NEWS) ,ο  κ. Κωνσταντίνος Νικόλτσιος (ΑΥΓΗ)  και ο κ. Σωτήρης Πουλόπουλος (Κόκκινος Πρωταθλητής).

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι  κ.κ. Δημήτρης Στεφανάκης (Το Φως) και Κώστας Γκαβούνας (Ο Λόγος).

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα δραστηριοποιηθεί  ενεργά στη συνέχιση των επαφών με θεσμικούς φορείς για την στήριξη του κλάδου των εφημερίδων.
       

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30-04-2024)

Τα ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα για τη EuroLeague, όπως και ο ημιτελικός του Champions League Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζουν ...

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Πέθανε ο «παλαίμαχος» δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής σε ηλικία 68 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο αδερφός του, Κώστας. O Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1...

Φόρτωση άρθρων...