Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

«Night Out»: Με καλεσμένη την Ελένη Τσολάκη

Media

Το πιο φευγάτο talk show του MEGA επιστρέφει την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 00:10 με καλεσμένη την Ελένη Τσολάκη! Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης καλωσορίζει στην πιο uptempo ταράτσα της πόλης τη λαμπερή παρουσιάστρια, σε μια εκπομπή με τραγούδι και χορό, μια και έχει αποδείξει την αγάπη της για τη μουσική.

Η Ελένη Τσολάκη κάνει τον απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς που πέρασε, αλλά και της επαγγελματικής πορείας της μέχρι σήμερα, ενώ μιλά για το ρίσκο που πήρε, αναλαμβάνοντας την ανταγωνιστική πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Οι υποκριτικές γνώσεις της από τη θητεία στη δραματική σχολή, αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμες στις τηλεφωνικές φάρσες που καλείται να εκτελέσει με ανυποψίαστα θύματα τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Και παιχνίδια

Φυσικά, από το «Night Out» δεν λείπει η γνωστή εξωτερική δοκιμασία, όπου η παρουσιάστρια πρέπει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του Θεοχάρη Ιωαννίδη ζωντανά και κάτω από τη μύτη των συνεργατών της, κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Μετά το παιχνίδι, η Ελένη Τσολάκη αναλαμβάνει να απαντήσει «χαλαρά», αλλά με ειλικρίνεια, όπως κάθε γνήσια Θεσσαλονικιά σε δύσκολες ερωτήσεις.

 

«NIGHT OUT»

ME TON ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 00:10, ΣΤΟ MEGA

#MegaNightOut

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/4/2024)

Οι αγώνες των πλέι άουτ της Super League, o ημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Λάγιοβιτς για το Barcelona Open, η αναμέτρηση του Άρη με τον Κολοσσό για την Basket League, οι κατατακτήρ...

Φόρτωση άρθρων...