Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Night Out: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Μιχαήλ Ταμπακάκη από το Μαύρο Ρόδο

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο «Night Out» τον πρωταγωνιστή του «Μαύρου Ρόδου», Μιχαήλ Ταμπακάκη. Η πιο φιλόξενη ταράτσα της πόλης είναι το ιδανικό μέρος για να γνωρίσουμε το alter ego του Πέτρου Καστρινού, από την επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA.

 

Η συνέντευξη του ηθοποιού και τα παιχνίδια

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλά στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο» αλλά και για την εξέλιξη της σχέσης του με την δόκιμη μοναχή Ελισάβετ στη σειρά. Στο παιχνίδι με τις κάρτες του «Night Out», ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει άγνωστες και ενδιαφέρουσες πτυχές του εαυτού του, αλλά και το χόμπι που απέκτησε μέσα στην καραντίνα. Ακόμα, δοκιμάζει τα όρια του, επιχειρώντας μία εντυπωσιακή πτήση με αεροσκάφος τύπου Cessna!

Στη συνέχεια, επιστρατεύονται οι συμπρωταγωνιστές του καλεσμένου για να τον δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο, κάνοντάς του τις πιο παράξενες ερωτήσεις. Δεν θα λείψει και μία ξεκαρδιστική φάρσα, που θα κάνει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στην φίλη του, ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, σε μία ειλικρινή εξομολόγηση στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, μιλά για τα παιδικά του χρόνια, τη συναρπαστική πορεία του στην υποκριτική, αλλά και για το πόσο δύσκολο είναι για ένα νέο ηθοποιό να διαχειριστεί την ξαφνική και μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

 

 

«NIGHT OUT»

ME TON ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10, ΣΤΟ MEGA

#MegaNightOut

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17-04-2024)

Oι αγώνες ρεβάνς στα ζευγάρια Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ για την προημιτελική φάση του Champions League, το ματς του Προμηθέα με τη Μάλαγα και η ...

Φόρτωση άρθρων...